O recunoști? Da, e chiar ea! Anamaria Prodan, schimbare radicală de imagine

Publicat: 23/01/2020 | 09:04

Anamaria Prodan, una dintre cele mai sexy femei din showbizul românesc nu duce lipsă de imaginație, atunci când vine vorba de aspectul său fizic. Impresara investește sume colosale în haine, încălțăminte și accesorii, astfel că nu ne este dat să o vedem vreodată, de 2 ori, în aceeași ținută.

Anamaria Prodan și-a surprins fanii cu o imagine de zile mari! Deși de cele mai multe ori sexy impresara alege să fie îmbrăcată elegant, de această dată, i-a lăsat pe toți fără replică! Pe contul său de Instagram, Anamaria Prodan a postat o imagine care le-a fost în totalitate pe plac fanilor săi și oamenilor care o apreciază și o urmăresc pe rețelele de socializare.

Îmbrăcată într-o ținută lejeră, sport-casual, formată dintr-un compleu cu motive florale și geometrice, Anamaria Prodan a făcut senzație pe Instagramul său! Așa cum era de așteptat, fanii blondinei au fost surprinși de imaginea ei și au înroșit butonul de like în câteva secunde. Mai mult, se pare că Anamaria Prodan și-a schimbat setul de extensii de păr, căci acum a ales ceva mult mai voluminos.

Anamaria Prodan s-a afișat pe rețeaua de socializare cu bucle, dar și cu extensiile impecabile pentru care cu siguranță a plătit o adevărată avere! Dacă înainte avea ceva probleme cu greutatea, Anamaria Prodan arată acum ca la 20 de ani și le dă clasă tuturor puștoaicelor. Vedeta a povestit cum a reușit să slăbească și susține că nu i-a fost deloc ușor.

„Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider” a declarat Anamaria Prodan, în urmă cu ceva timp.

Citește și...