O româncă a fost omorâtă de un șofer beat pe o trecere de pietoni din Germania. Rudele nu au bani ca să o aducă în țară: “Trei fetițe își strigă durerea, își vor mama acasă”

Publicat: 11/07/2018 | 09:08

Tragedie fără margini într-o familie din Bârlad! O tânără mamă, care era plecată la muncă în Germania, a fost spulberată pe o trecere de pietoni din orașul german Hagen. Deși a fost dusă de urgență la spital, iar medicii au depus eforturi uriașe ca să o țină în viață, inima ei a încetat să mai bată. Vinovat de producerea accidentului înfiorător este un bărbat turc, care s-a urcat beat la volan. Rudele femeii de 32 de ani nu au bani pentru repatriere și au făcut apeluri disperate pe Internet. În urma morții violente a Anei Maria, trei fetițe au rămas orfane de mamă.

Ana Maria Ciornei a murit în urma unui accident de circulație care s-a produs în seara de 6 iulie. Ea se afla de două luni în Germania și lucra la o fabrică din orașul Hagen. În drum spre casă, ea a fost lovită de un șofer beat chiar în timp ce încerca să traverseze strada pe la o trecere de pietoni. În acea seară fatidică luminile semaforului nu funcționau, potrivit bdbnews.ro. Din nefericire, rănile grave de la cap i-au fost fatale. Presa din Germania a titrat că la volanul mașinii era un șofer de naționalitate turcă, aflat în stare de ebrietate.

Familia româncei ucisă pe o trecere de pietoni din Germania, apel disperat pentru repatriere

Rudele îndoliate ale tinerei mămici nu au bani ca să îi aducă trupul în țară și nici pentru înmormânare.

“Alt înger și-a luat zborul la cer! Ana Maria a plecat la cer într-un accident rutier. În urma sa, trei fetițe își strigă durerea, își vor mama acasă.

Un accident rutier petrecut în Germania, venea de la serviciu, un turc beat (…). Dragi oameni buni, dragi prieteni, haideți să îndeplinim încă o misiune: să aducem această mamă de 32 de ani acasă, să aibă fetitele unde să-și plângă durerea.

Cei care doriți să ajutați familia ca Ana Maria să vina acasă, o puteți face în contul mamei sale: Ciornei Cleuța RO12RNCB0502078827310002” este unul dintre apelurile umanitare apărute pe Facebook.

Ana Maria Ciornei și soțul ei au trei fete împreună: una de șapte anișori, iar celelalte 10 și, respectiv, 14 ani.

Românca omorâtă într-un accident în Germania și-a salvat fratele de la moarte

Chiar și oficialii Primăriei Municipiului Bârlad au lansat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook. Totodată ei au dezvăluit că Ana Maria a fost înger păzitor pentru fratele ei, căruia i-a dăruit celule stem ca să-l salveze de la moarte.

“Bârlădeanca Ana Maria Elena Ciornei, în vârstă de 32 de ani, care și-a salvat de la moarte fratele, pe Florin Ciornei, în vârstă de numai 16 ani, donându-i celule stem, a decedat în urma unui accident rutier petrecut în orașul Hagen, din Germania. Întrucât familia tinerei nu dispune de posibilități financiare pentru a o repatria și înhuma creștineste, cei care pot și doresc să ajute în acest sens pot depune donații în următorul cont:

RO12RNCB0502078827310002, deschis pe numele CIORNEI CLEUȚA, la BCR, Sucursala Bârlad” este mesajul apărut pe pagina de Facebook Primăria municipiului Bârlad-paginaoficială.

Soțul tinerei lucra împreună cu ea la aceeași fabrică, dar, în momentul producerii tragediei, el era în Bârlad – venise acasă pentru trei zile. Imediat ce a auzit de accidentul teribil, el a plecat în Germania.

Citește și...