O româncă a moștenit 389.000 de euro și 3 case de la bătrânul italian pe care l-a îngrijit. Dar asupra ei planează o acuzație gravă

Publicat: 03/12/2019 | 20:25
O româncă a moștenit 389.000 de euro și 3 case de la bătrânul italian pe care l-a îngrijit. Dar asupra ei planează o acuzație gravă

O româncă s-a ales cu o avere considerabilă după ce – timp de câțiva ani – l-a îngrijit pe un bătrân italian. Prin testament, femeia a primit 389.000 de euro și… trei imobile, numai că, ulterior, una dintre surorile bărbatului a acuzat-o de înșelăciune. 

Românca ar fi modificat testamentul italianului, astfel încât ea să beneficieze de averea acestuia. B.A. a lucrat ca îngrijitoare pentru Bruno Magnante, un bărbat italian de 60 de ani din Veroli, provincia Frosinone. Bărbatul s-a îmbolnăvit, la un moment dat, informează rotalianul.com, dar relația dintre cei doi a fost foarte bună, iar femeia era, practic, o membră a familiei. După ce italianul a murit, românca s-a prezentat la notar, fiind în posesia unui testament scris de mână prin care se preciza că ea este, de fapt, moștenitoarea averii.

Numai că, după expertiza grafologică, s-a ajuns la concluzia că doar semnătura italianului era autentică, restul testamentului fiind scris chiar de româncă. Aceasta, folosind o tehnică specială, a șters textul original de pe foaie. Experții au reușit, însă, să scoată la iveală ceea ce scrisese italianul, iar românca este acuzată, acum, de înșelăciune. Nu ea era beneficiara moștenirii, conform ultimelor dorințe ale bărbatului pe care îl îngrijise de-a lungul timpului. Conform sursei precizate mai sus, pe data de 4 februarie 2020, româna ”îmbogățită peste noapte” va apărea în fața judecătoarei pentru anchete preliminarii, Ida Logoluso, pentru o primă audiență.

Citește și...