O să-l privești cu alți ochi! Câte clase are Dorian Popa, de fapt

Publicat: 06/03/2020 | 18:10
O să-l privești cu alți ochi! Câte clase are Dorian Popa, de fapt

Este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbizul românesc și nu de puține ori s-a remarcat prin atitudine, dar și prin talentul muzical pe care îl are. Deschis mereu cu fanii și extrem de transparent, Dorian Popa, căci despre el este vorba, nu încetează să uimească!

E tânăr, talentat, musculos și extrem de apreciat de oamenii care îl urmăresc atât pe rețelele de socializare, cât și la evenimente. Dorian Popa și-a uimit fanii, căci deși este un tip foarte sincer și asumat, există, totuși, lucruri pe care nimeni nu le știe despre artist. Cum ar fi, de exemplu, câte clase are Dorian Popa și ce studii are, de fapt, celebrul artist și vlogger.

Vă spunem tot noi! Lui Dorian Popa se pare că i-a plăcut extrem de mult școala, căci imediat după ce a terminat liceul, artistul și-a dorit să fie și absolvent de studii superioare. Hâtz Johnule, așa cum îi place să i se spună a trecut cu brio atât peste „școala vieții”, cât și peste facultate! Dorian Popa a absolvit  Academia de Studii Economice din Bucureşti (ASE), deci, la bază, artistul este…economist!

De curând, Dorian Popa a început să cocheteze și cu filmul, căci artistul a primit un rol extrem de interesant în pelicula lansată de nimeni altul decât bunul său prieten, Selly. Mai mult, Dorian Popa nu se poate plânge nici la capitolul muzical, căci are un succes răsunător, atât când vine vorba de concerte, dar și de evenimentele sale.

Citește și...