O șoferiță beată era să producă un carnagiu pe DN1! După accident, femeia a făcut circ cu polițiștii: „Atât am băut!”

Publicat: 09/08/2018 | 11:28

O șoferiță beată a semănat panică pe DN1, în localitatea bihoreană Oșorhei. Femeia s-a urcat la volanul unui autoturism Audi, înmatriculat în Austria, după ce a consumat alcool. Șoferița a intrat pe contrasens și a lovit o altă mașină care circula regulamentar. După accident, femeia a făcut un scandal de zile mari.

Șoferii au încercat să evite impactul cu șoferița, trei autoturisme ieșit în ultimul moment în afara carosabilului, dar șoferul unui autovehicul Dacia Duster nu a mai reușit să evite impactul. Ajunși la fața locului, polițiștii au avut de furcă cu șoferița beată.

„Redbull și Cola, atât am băut”, le-a spus ea polițiștilor, încercând să evide etilotestul.

Femeia nu a vrut să fie testată cu etilotestul

Oamenii legii au încercat de mai multe ori să îi ia alcoolemia șoferiței, dar aceasta n-a vrut să sufle. Ea le-a spus polițiștilor că nu a băut decât sucuri. În cele din urmă s-a conformat și a suflat în etilotest.Femeia avea o concentrație alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliția a întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

„Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat persoana bănuită că ar fi condus autoturismul implicat în evenimentul rutier ca fiind o femeie de 36 de ani, din localitatea Florești, județul Cluj. Polițiștii au încercat de mai multe ori să-i ia alcoolemia șoferiței, însă aceasta, aflată sub influența băuturilor alcoolice, a evitat să sufle. „În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că aceasta prezenta o concentrație alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Bihor, potrivit observator.tv.

 

 

Citește și...