O stii de pe vremea cand prezenta rubrica Meteo de la Pro Tv, insa acum… Vezi cat de mult s-a transformat sotia lui Frank Timis

Publicat: 07/01/2016 | 12:05
O stii de pe vremea cand prezenta rubrica Meteo de la Pro Tv, insa acum… Vezi cat de mult s-a transformat sotia lui Frank Timis

Carmen, sotia lui Frank Timis, unul din cei mai bogati romani, s-a schimbat mult in ultimii ani. Fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Pro Tv s-a transformat total fata de vremurile pe cand aparea pe sticla.

Carmen Gheorghita, actuala Timis, s-a casatorit in 2006 cu afaceristul, a carui avere este estimata la 260-280 milioane euro, si a plecat din tara, stabilindu-se la Londra. In cea mai recenta imagine care exista cu ea, se poate vedea cu ochiul liber ca s-a transformat mult si este aproape de nerecunoscut.

Cei care o stiu de pe vremea cand prezenta rubrica Meteo n-ar mai recunoaste-o acum pe sotia unuia dintre cei mai bogati romani. Si asta pentru ca transformarea este vizibila cu ochiul liber.

Acte caritabile

carmen timis

Carmen este cunoscuta pentru actele caritabile pe care le face, in special pentru copiii strazii din Africa. Un ziar din Sierra Leone a publicat o fotografie in care sotia milionarului se afla intr-un adapost in care se afla copii orfani si care ii poarta numele. Ea le-a adus acestora alimente. Aceasta este ultima imagine care a aparut cu sotia lui Frank Timis, fosta prezentatoare tv fiind o persoana extrem de discreta.

I-au botezat copilul lui Tender

Frank si Carmen i-au botezat copilul lui Ovidiu Tender
Frank si Carmen i-au botezat copilul lui Ovidiu Tender

In 2006, Frank si Carmen i-au botezat copilul lui Ovidiu Tender, iar petrecerea a fost una de zile mari. La eveniment au luat parte actorul Ion Dichiseanu, cantaretul Vali Craciunescu (fost acordeonist al formatiei Spitalul de Urgenta), Octavian Belu, Mihai Leu si multi altii.
Frank Timis si sotia sa au avut o aparitie de zile mari si au atras toate privirile.

 

A iesit din lumina reflectoarelor

frank timis

Din 2002, de cand l-a cunoscut pe Frank Timis, Carmen a iesit din lumina reflectoarelor, alegand un stil de viata discret, la Londra. Intr-un interviu acordat in 2002 revistei Protv Magazin, Carmen Gheorghita povestea faptul ca s-a nascut pe 15 martie 1975 la Braila si ca are o sora mai mica, care ii analizeaza toate aparitiile la televizor si este foarte mindra de ea.

Am urmat sfaturile familiei si am obtinut, in 1998, licenta in Drept. Dupa absolvire, am lucrat un an ca jurist in Braila, apoi sase luni la un notariat, dupa care m-am intors in Bucuresti, unde am profesat alte sase luni ca jurist. In urma unui concurs de prezentatori de stiri la TVR, pe 23 martie 2000, am fost aleasa, alaturi de alti zece aspiranti, din peste 200 de candidati”, spunea ea.

Mai departe, a lucrat o perioada ca reporter la Guvern, iar apoi a ajuns sa prezinte rubrica Meteo.

frank timis

Numele lui Frank Timis este legat in mod special de explorarile miniere Sierra Leone si din alte state africane, insa a facut avere si din petrol. Afaceristul a fost declarat in urma cu cativa ani cel mai bogat roman, iar in prezent are o avere estimata la 260-280 de milioane de euro.(B.G.)

 

 

 

 

 

 

Citește și...