O tânără de 18 ani s-a trezit, peste noapte, cu o burtă imensă: ”Era în stare de șoc și nu i-a venit să creadă!”

Publicat: 05/04/2019 | 10:23

Incredibil, dar adevărat. O tânără de 18 ani a mers la culcare cu abdomenul plat, iar când s-a trezit a constatat, cu stupoare, că are o… burtă de gravidă. Bineînțeles, fata nu a crezut că este însărcinată, dar…

Ajunsă la medic i s-a spus că este gravidă, iar după numai 45 de minute a născut. Emmalouise Leggate era însărcinată, însă nu a ştiut nimic. Medicii din Glasgow i-au dat tinerei şi explicaţia, pentru ca totul să devină, dintr-o dată, logic. Emmalouise Leggate nu a simţitfătuldin cauza poziţiei pe care o avea.

„Nici n-am crezut că e real. Bunica mea era în stare de șoc și nu i-a venit să creadă. Suntem bucuroși că fetița este sănătoasă. N-am făcut un test de sarcină, nu am simțit niciunul dintre semnele specifice. Mi se oprise menstruația, dar am crezut că e din cauza anticoncepționalelor. Mă îngrășasem puțin, iar mama îmi tot sugera să ieșim să facem sport”, a declarat tânăra mămică.

Emmalouise Leggate

Emmalouise Leggate și-a numit fiica Ciara – cel de-al doilea nume al bunicii ei, care a murit în octombrie. Tânăra susține că nu a avut nici un indiciu că ar fi însărcinată și că a pus absența menstruației pe seama pilulelor contraceptive.

Ea a observat doar că a luat puțin în greutate și plănuia să înceapă să meargă mai mult pe jos. „M-am îngrășat peste tot, dar mai ales la brațe, picioare și față. Burta nu mi-a crescut. A apărut abia în acea dimineață – cred că fetița mea s-a întors brusc, pur și simplu”, a spus ea, informează antena1.ro.

Citește și...