O tânără de 19 ani a refuzat să facă amor cu soțul său de 51 de ani. Bărbatul a început să o lovească, dar apoi numai el a avut de suferit. Totul s-a năruit într-o clipă

Publicat: 23/01/2020 | 08:13

O ceartă conjugală pornită de la un motiv ”fierbinte” s-a transformat într-un coșmar. Dar numai pentru unul dintre parteneri, chiar bărbatul care a devenit violent după ce soția l-a trata cu refuz atunci când a dorit să facă amor.

Consoarta avea numai 19 ani, iar fericitul soț – până în ziua aceea, ce-i drept – contabilizase 51 de ani. Bărbatul și-a dorit să întrețină o partidă de amor cu soția, numai că aceasta l-a refuzat. Contrariat, partenerul de viață a devenit din ce în ce mai nervos, apoi a început să-și lovească sufletul-pereche pentru a-și demonstra bărbăția. Ei bine, la ”bărbăție” s-a și ajuns, până la urmă, fiindcă tânăra a reacționat în urma bătăii primite așa cum soțul ei nu s-ar fi așteptat niciodată.

Furioasă pentru că a fost lovită, soția s-a repezit la organul sexual al soțului și… l-a smuls. Potrivit informațiilor furnizate de Daily Stars, scena conjugală incredibilă s-a petrecut în Zambia, în localitatea Kapiri Mposhi. Deocamdată, Mulenga a fost arestată sub suspiciunea de atac, numai că anchetatorii vor stabili dacă a fost vorba sa nu de legitimă apărare. Conform sursei precizate mai sus, John Mwale – ținând cont de starea în care se află în momentul de față – nu a putut fi încă audiat.

Citește și...