O vânzătoare din Bacău a fost reclamată la OPC pentru că... le făcea ochi dulci bărbaţilor! Cum au răspuns autorităţile
O vânzătoare din Bacău a fost reclamată la OPC pentru că... le făcea ochi dulci bărbaţilor!

Cei de la OPC se confruntă adesea şi cu cereri mai puţin obişnuite din partea reclamanţilor, însă un caz recent a stârnit hohote de râs! O vânzătoare din judeţul Bacău a fost reclamată de o femeie din Moineşti pentru că... le face ochi dulci bărbaţilor!

Femeia din Moineşti a făcut o sesizare scrisă la CJPC Bacău, reclamând că angajata unui magazin din apropierea casei ”face ochi dulci” clienţilor, iar soţul acesteia s-ar afla printre ”victime”.

”O doamnă reclama o angajată de la un magazin de pe lângă domiciliul dânsei, că face ochi dulci bărbaţilor şi soţului ei şi că acesta când ajunge acasă devine violent şi o bate. Acolo nu avem noi competenţă de control. I-am sugerat, i-am recomandat doamnei, în cazul în care este vorba de violenţă, să se adreseze Poliţiei, instituţiilor abilitate. A fost o sesizare în scris”, a declarat, joi, corespondentului mediafax.ro, Alin Năstasă, directorul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bacău, întrebat despre reclamaţiile ciudate primite de-a lungul timpului de inspectori.

Citeste despre:reclamatii opc amuzante, vanzatoare bacau ochi dulci, scandal vanzatoare bacau opc


Share On Facebook