O vânzătoare din Bacău a fost reclamată la OPC pentru că… le făcea ochi dulci bărbaţilor! Cum au răspuns autorităţile

Publicat: 21/09/2017 | 14:27

Cei de la OPC se confruntă adesea şi cu cereri mai puţin obişnuite din partea reclamanţilor, însă un caz recent a stârnit hohote de râs! O vânzătoare din judeţul Bacău a fost reclamată de o femeie din Moineşti pentru că... le face ochi dulci bărbaţilor!

Femeia din Moineşti a făcut o sesizare scrisă la CJPC Bacău, reclamând că angajata unui magazin din apropierea casei ”face ochi dulci” clienţilor, iar soţul acesteia s-ar afla printre ”victime”.

”O doamnă reclama o angajată de la un magazin de pe lângă domiciliul dânsei, că face ochi dulci bărbaţilor şi soţului ei şi că acesta când ajunge acasă devine violent şi o bate. Acolo nu avem noi competenţă de control. I-am sugerat, i-am recomandat doamnei, în cazul în care este vorba de violenţă, să se adreseze Poliţiei, instituţiilor abilitate. A fost o sesizare în scris”, a declarat, joi, corespondentului mediafax.ro, Alin Năstasă, directorul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bacău, întrebat despre reclamaţiile ciudate primite de-a lungul timpului de inspectori.