O vedetă de la noi are probleme cu sarcina: “Am fost șocată, am apelat la fertilizarea in vitro”+ primele poze cu burtica de gravidă

Publicat: 16/09/2020 | 17:18

O vedetă de la noi se confruntă cu probleme în timpul sarcinii, însă, este convinsă că toate acestea vor dispărea cu ajutorul medicilor și al Lui Dumnezeu și se va putea bucura de această experiență unică. “Am apelat la fertilizarea in vitro”, a explicat blonda în cadrul unui interviu oferit azi. În plus, vă arătăm primele poze cu burtica de gravidă.

Citește și: Maria Andria, declarații șocante înainte să intre în sala de operație: “Frații mei au avut…”. Ce se întâmplă acum cu artista care se luptă cu temutul cancer

Cântăreața Maria Andria are probleme cu sarcina: “Am fost șocată”

În vârstă de 28 de ani, Maria Andria a aflat de curând că este însărcinată, iar astăzi a dezvăluit cum a reacționat când a aflat minunata veste. În trecut, ea s-a confruntat cu probleme de sănătate din cauza cărora a fost nevoită să apeleze la fertilizarea in vitro.

“Sunt așa și așa, să fiu sinceră. Eu am făcut o operație acum doi an, pentru că aveam o problemă la ovare și aveam chisturi. (…). Eu știam că rămân foarte greu gravidă și trebuia când mă căsătoresc să folosesc alte metode, ca fertilizarea in vitro. S-a întâmplat chestia asta și am fost șocată și eu (n.r.: când a aflat că este însărcinată)”, a declarat artista în cadrul unei emisiuni TV.

Cântăreața origine greacă și iubitul ei formează un cuplu de trei ani și și-au dorit să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii tuturor. Viitoarea mămică are interdicție de la medic să facă efort, pentru că, a spus ea, oboseala poate să afecteze fătul. Uneori, Maria Andria este stăpânită de teama că nu va putea duce sarcina la bun sfârșit, însă, partenerul ei o liniștește mereu și este foarte atent cu aceasta. Cei doi s-au mutat împreună de curând, iar în galeria foto a articolului, puteți vedea primele fotografii cu burtica de gravidă… desigur, încă nu se observă sarcina, dar viitoarea mămică a pozat în ipostaze sexy.

Nu rata: Drama neștiută până acum a artistei Maria Andria. A fost abandonată de tatăl ei și…

Maria Andria, moment intim alături de chef Cătălin Scărlătescu

În urmă cu un an, Maria Andria și Cătălin Scărlătescu au fost surprinși în timp ce se sărutau.

“Ce e anormal să te săruți cu o fată? Nasol dacă mă prindeau că mă sărutam cu un bărbat. Mie îmi plac femeile, ce să fac, s-a întâmplat. Eu dacă mâine, poimâine, aduc acasă una trăznită, o pun să îmi semneze că rămâne trăznită. Ea trebuie să rămână exact la fel cum am cunoscut-o”, a mărturisit celebrul jurat de la “Chefi la Cuțite” în cadrul unui interviu oferit la Antena 1.