O vedetă de la noi e însărcinată, însă a ținut totul ascuns până azi! A dezvăluit sexul bebelușului

Publicat: 31/10/2019 | 17:38

O vedetă de la noi se pregătește să devină mămică pentru prima dată! Vestea minunată a fost dezvăluită azi, însă, a ascuns-o timp de mai multe luni. Când a împărtășit experiența pe care o trăiește în prezent, ea a spus și sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece.

Citește și: Andreea Antonescu și noul iubit, prima apariție împreună, la TV. Detaliul intim observat de telespectatori

Anda, fosta iubită a lui Ștefan Manolache, este însărcinată

Anda, una dintre fostele partenere ale lui Ștefan Manolache, este însărcinată. Blonda a făcut această mărturisire prin intermediul unei poze în care apare într-o ipostază sexy și emoționantă, în același timp. Fotografia de album a fost însoțită de un mesaj scris în limba engleză, respectiv acesta: “My dream came true🤰🏼Can’t wait to meet you ‘cause I already love you with all my heart, my little baby boy!💙 (n.r.: Visul meu a devenit realitate. Abia aștept să te cunosc, pentru că deja te iubesc din toată inima mea, micuțul meu băiețel)”.

Printre vedetele din showbizul românesc care au reacționat imediat la frumoasa veste dezvăluită de blondină se numără Monica Hill și Diana Gureșoaie. Mesajele lor le puteți vedea într-una dintre imaginile din galeria foto a articolului.

“Felicitări, Anda! Sarcină ușoară!❤️🙏🏻”, “Felicitari, Anda! Mă bucur pentru tine😚❤️ ce burtică frumoasă🙈 să nu fie de deochi!!”, “Cele mai frumoase femei sunt femeile însărcinate, felicitări” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea viitoarei mămici.

Tânăra vedetă nu a dezvăluit cine este tatăl băiețelului ei, care va veni pe lume peste câteva luni.

Citește și...