O vedetă din sport, poveste șocantă din închisoare: „În prima zi, mi-au dat patru prezervative și patru pungi cu…”

Autor:
Publicat: 22/04/2020 | 21:52
O vedetă din sport, poveste șocantă din închisoare: „În prima zi, mi-au dat patru prezervative și patru pungi cu…”

Președintele clubului de fotbal FC Barcelona, în perioada 2010-2014, a mărturisit detalii șocante despre perioada în care a stat în închisoare.

Sandro Rosell, în vârstă de 56 de ani, a stat după gratii 643 de zile, după ce a fost acuzat de fraudă și spălare de bani. A fost încarcerat în așteptarea procesului, dar a fost achitat. Acum, în urma experienței traumatizante, el cere despăgubiri de 10 milioane de euro.

„Din prima zi îmi amintesc că ne-au dat patru prezervative și patru punguțe cu vaselină. M-am îngrijorat puțin… Toate zilele au fost grele, pentru că venea avocatul și-mi spunea că mi-a fost refuzată eliberarea condiționată fără justificare”, a declarat Rosell pentru Mundo Deportivo.

CITEȘTE ȘI: BILANȚ CORONAVIRUS. Numărul românilor uciși de COVID-19 a urcat la 524. Un bărbat

Avocatul său ar fi cerut eliberarea condiționată de 13 ori, însă toate solicitările au fost respinse.

„În pușcărie e atât de rău, iar singurătatea este de neimaginat, încât legi prietenii pe care afară nu le-ai putea lega. Mai păstrez legătura cu unii dintre deținuți, cei care acum sunt liberi. În închisoare miroase a ciment și rânced. Cel mai mult mi-a lipsit o îmbrățișare puternică de la cineva care mă iubește”, a mai spus în interviu Rosell.

CITEȘTE ȘI: AVERTISMENT. Raed Arafat: „Relaxarea, după 15 mai, nu înseamnă că a trecut pericolul”

Rosell a fost eliberat eliberat din închisoare pe 24 aprilie 2019. El este cel care s-a ocupat de transferul brazilianului Neymar are i-a atras și acuzația de spălare e bani.