O vezi și nu o mai recunoști! Cum a ajuns să arate acum Mirela Banias de la Insula Iubirii. FOTO

Autor:
Publicat: 07/08/2020 | 19:38

Mirela Banias de la Insula Iubirii a devenit de nerecunoscut! Concurenta din sezonul 4 al celebrului reality-show de la Antena 1 a trecut prin numeroase transformări care au făcut-o să arate, în cele din urmă, ca o bombă sexy. Nu ne credeți pe cuvânt? Imaginile cu ea ne sunt dovadă!

În urmă cu 3 ani, Mirela Banias venea la Insula Iubirii alături de Ionuț Gojman, iar cei doi erau convinși că relația lor va rezista tuturor tentațiilor din Thailanda. După ce s-a îndrăgostit de ispita Mircea, iar Gojman a ales să fie ispită în următorul sezon, Mirela a trecut prin mai multe transformări.

Bruneta este astăzi de nerecunoscut!

Așa cum vă spuneam, Mirela Banias este astăzi de nerecunoscut! Bruneta a apelat la câteva intervenții estetice cum ar fi mărirea buzelor, dar și la artificii de înfrumusețare, și-a schimbat stilul vestimentar, iar acum arată cum nu se poate mai bine.

Pe rețelele de socializare, de-a lungul timpului, Mirela Banias și-a luat hate de foarte multe ori, din cauza faptului că avea câteva kilograme în plus, însă acum, fosta concurentă de la Insula Iubirii se pare că a rezolvat și această problemă. Pentru că a fost de multe ori pusă la zid că este mult prea transformată, nu demult, Mirela Banias a recunoscut la ce fel de intervenții estetice a apelat, pentru a arăta mai bine.

„Am doar acid hialuronic și lifting facial cu fire, o intervenție noninvazivă” a spus fosta concurentă de la Insula Iubirii, pe Instagramul său.

A fost la un pas de a fi ucisă, în închisoare

Mirela Banias de la Insula Iubirii a trecut printr-un adevărat coșmar. După ce a fost căsătorită cu un bărbat pentru care a furat din banca la care lucra suma de 100.000 de euro și a ajuns în închisoare, fosta concurentă a fost la un pas de a fi ucisă.

Mirela Banias a povestit acum ceva timp totul despre drama pe care a trăit-o, în spatele gratiilor. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a petrecut 4 ani într-un penitenciar de maximă securitate, acolo unde a îndurat un tratament oribil, din partea colegelor de celulă. La un moment dat, Mirela Banias a mărturisit că a fost la un pas de a muri, după ce una dintre colegele de celulă, cunoscută ca fiind o criminală extrem de periculoasă, a plănuit să o atace cu cuțite pe care le confecționa din conserve.