O viață la moldoveni »» Aflat din 2010 la Botoșani, Patache a semnat un nou contract valabil până în 2021!

Autor: Cristian P
Publicat: 11/01/2019 | 03:25

Fundașul dreapta Andrei Patache, cel mai longeviv jucător din istoria FC Botoşani, și-a prelungit contractul cu gruparea moldavă chiar înaintea plecării în stagiul de pregătire centralizat din Antalya.

În vârstă de 31 ani, Andrei Patache a acceptat fără nicio reținere să-și  prelungească angajamentul cu FC Botoșani pe încă doi ani, noul acord urmând a fi valabil până în 2021.

„Tocmai am prelungit contractul cu FC Botoșani până în anul 2021. Nici nu am stat pe gânduri câând mi s-a propus prelungirea înțelegerii. Sper ca împreună să ne îndeplinim obiectivele șși să ducem FC Botoșani în play-off”, a declarat Andrei Patache.

Născut la Botoșani, Andrei Patache a fost promovat la prima echipă a FC Botoșani în vara anului 2010. În sezonul 2017-2018 a evoluat pentru Cocnordia Chiajna, după care a revenit din nou la Botoșani. La revenirea la gruparea la care s-a consacrat, Patache a spus că își dorește să se retragă din fotbal de la Botoșani echipă pe care speră să o pregătească în viitor, având în vedere că dorește să îmbrățișeze meseria de antrenor! În momentul de față, Patache este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 250 mii de euro.

În altă ordine de idei, FC Botoșani va pregăti cele cinci runde rămase din acest sezon competițional în Antalya. Pe pământ turcesc la Belek, unde vor pleca de astăzi,  elevii lui Liviu Ciobotariu vor susține cinci partide de verificare.  Primul adversar pe care moldovenii îl vor  întâlni în cantonamentul din Turcia este Qarabag, duelul fiind  pe 12 ianuarie de la ora 17:00  Al doilea test al botoșănenilor în Turcia va avea loc pe 15 ianuarie împotriva campioanei en-titre și totodată a liderului la zi al Bulgariei, Ludogorets. Două zile mai târziu, mai exact pe 17 ianuarie, moldovenii  se vor duela cu ungurii de la Paksi, formație care se află pe locul 8 duoă 18 runde scuse din această ediție a primei ligi din Ungaria. În ultimele două teste, formația pregătită de Liviu Ciobotariu își vor măsura forțele cu Meppen, formație aflată pe locul 16 în cea de-a treia ligă germană, duelul fiind programat pe 19 ianuarie și cu rușii de la Orenburg echipă care după17 runde disputate în prima ligă se află pe locul 10 cu 16 puncte, duelul de pe 21 ianuarie fiind și ultimul pe care elevii lu „Ciobi” îl vor susține în cantonamentul din Turcia.

Citește și...