O vindecare miraculoasă l-a făcut pe Mircea Radu să țină post! S-a întâmplat acum 12 ani

Publicat: 13/03/2019 | 20:40

Mircea Radu a dezvăluit recent că ține post de nu mai puțin de 12 ani! Iar totul a plecat de la o bătrână, care i-a povestit vedetei despre o vindecare de-a dreptul miraculoasă.

“Ţin post de 12 ani, din 2006. Îmi amintesc cum, la ultima deplasare cu caravana “Din dragoste”, în Italia, pentru că se nimerise tot în postul Paştelui, mâncarea mea de bază era pâine cu roşii uscate şi măsline. O bunătate! Nu mi-este greu să ţin postul deloc.

Şi îţi mai zic ceva. Eu, care sunt un mare gurmand şi mâncător de carne, când intru în post nu mă mai tentează nimic. Poţi mânca lângă mine cea mai minunată pastrămioară din lume. Nu mă interesează absolut deloc”, a spus prezentatorul show-ului “Ie, Românie”.

Care a fost momentul care l-a făcut pe Mircea Radu să țină post? O bunică a venit la emisiune să-i facă o declaraţie de dragoste propriului nepot. Copilul căpătase o boală cu o evoluţie rapidă şi un deznodământ previzibil şi nefericit. Pe acel copil, bunica îl ducea frecvent la mănăstire.

Într-una din zile, băieţelul i-a promis lui Dumnezeu că dacă îl scapă de boală, el se va duce în fiecare duminicã la Sfânta Liturghie, iar când va fi mare se va face preot.

După patru ani de la diagnosticare, când şi-a repetat analizele, copilul numai avea nimic. Mircea Radu a prezentat cazul atunci la “Din dragoste”, iar locul în care bunica i-a făcut declaraţia nepotului ei a avut loc la Mănăstirea Bujoreni, din judeţul Vaslui.

“Pentru că mai era doar o săptămână până să înceapă postul Paştelui, m-am interesat atunci, la mănăstire, ce presupune asta. După ce am aflat, mi-am zis că n-ar fi rău deloc să încerc să-l ţin şi eu. De atunci, îl ţin în fiecare an”, a povestit Mircea Radu, pentru virale.ro.

Citește și...