Oana Lis, după ce a fost abuzată de tatăl ei! „Mi-e scârbă de acești bărbați!”

Publicat: 17/01/2019 | 08:10
Oana Lis, după ce a fost abuzată de tatăl ei! „Mi-e scârbă de acești bărbați!”

Oana Lis și-a luat inima-n dinți, în urmă cu ceva vreme, și a povestit trauma vieții sale. Acum, soția lui Viorel Lis a rememorat momentele grele, atunci când  a distribuit o ştire pe Facebook în care era prezentat cazul trist al unei tinere din Neamţ! Ea a trecut prin aceleaşi momente crunte: a fost abuzată de tatăl său.

Soția fostului edil al Capitalei a postat un mesaj trist pe contul de socializare, semn că nu va putea trece niciodată peste cea mai urâtă perioadă din viața ei. „Din păcate am trecut prin asta şi nimeni din familie nu mi-a luat apărarea niciodată!!! În „familii” se merge pe principiul „dacă nu vorbim despre asta înseamnă că nici nu s-a întâmplat!”. Mi-e scârbă de acești „bărbați”, de violatori!”, a scris Oana Lis pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: OANA LIS, EMOȚII INTENSE! CE O AȘTEAPTĂ PESTE DOUĂ SĂPTĂMÂNI. “TREBUIE SĂ TRAG TARE ACUM!”

Oana Lis a izbucnit în lacrimi când a auzit care este ultima dorință a lui Viorel Lis

Oana Lis este foarte sensibilă în ultima vreme, mai ales că Viorel nu se simte bine și este foarte îngrijorată de starea lui de sănătate. Soția fostului edil al Capitalei a a dezvăluit că cea mai mare dorinţă a lui este ca după moartea lui să-şi găsească un partner care să o iubească şi să o respecte.

Viorel m-a zis că îi e teamă ca după ce moare el, să nu-mi găsesc pe vreunul care să mă bată, are tot felul de gânduri”, a mărturisit Oana.

”M-am gândit și la sinucidere”

Blondina a mărturisit că psihologia și credința au ajutat-o foarte mult, în momentele când avea gânduri negre și credea că nu mai rezistă. M-am ocupat mai mult de mine, de familie, de casa mea, de sufletul meu. Ce să zic, depinde de zile. La noi fiecare zi este total altfel. M-a ajutat foarte mult psihologia ca să trec peste lucrurile astea. Viorel nu se simte bine. De exemplu acum două trei zile m-a speriat foarte tare. Mi-a zis că şi-a pierdut cunoştinţa, s-a lovit cu capul de perete.

CITEȘTE ȘI: MESAJE DE LA SALMAN KHAN PENTRU OANA LIS! CUM A RĂSPUNS SOȚIA LUI VIOREL

Sunt tot felul de lucruri. Eu nu sunt genul care îmi place să mă plâng. Mi s-a întâmplat pe stradă să mă buşească plânsul dintr-odată. M-am gândit şi la sinucidere de câteva ori. (…). Nici pentru mine nu m-am rugat a Dumnezeu atât de mult. Eu cred. Dacă nu crezi nu se întâmplă, a mărturisit ea.

Citește și...