Oana Lis, luată la bani mărunți de Viorel, după episodul cu stripperii: ”M-a întrebat dacă le-am pus mâna peste… Da ce, eram fraieră să-i spun!” VIDEO

Publicat: 10/01/2019 | 16:03

Oana Lis a avut parte de o mare surpriză, invitată fiind la emisiunea ”Agenția VIP”, moderată de Cristi Brancu. Soția fostului primar al Capitalei a fost protagonista unui show incendiar.

Oana Lis a privit cum trei stripperi au dansat lasciv în fața ei. Blondina s-a distrat pe cinste, așa că a postat pe contul ei de Instagram un scurt clip video cu show-ul incendiar de care a avut parte, însă descrierea postării a făcut „toți banii”. „Îmi trebuie 3 ca să-mi facă față”, a scris Oana Lis.

”Când m-am întors acasă … m-a întrebat Viorel dacă le-am pus mâna peste toot!!!???…Dar ce, eram fraieră să-i zic!?..”, a scris Oana Lis, ceva mai târziu, în dreptul clipului unde este înconjurată de stripperi.

În cadrul aceleiași emisiuni, Oana a povestit cum a petrecut de ziua ei de nume, de Sfântul Ioan, alături de prietenii săi.

Cand m am întors acasa…m a întrebat Viorel daca le am pus mâna peste toot!!!???…Dar ce eram fraiera sa i zic!?…😂😜🤔😃😅🤣🤣🤣

Publicată de Oana Lis pe Joi, 10 ianuarie 2019

„Viorel m-a întrebat unde mă duc cu rochia asta! De Sfântul Ioan am sărbătorit frumos, am ieșit cu niște prieteni, am ieșit așa în cupluri. Viorel a vrut să dea o gheară, cum se zice. M-am și îmbătat. Nu mi-am revenit!

Ne-am certat până la 7 dimineața! Viorel, ia telecomanda și dă pe Antena 1! Mie îmi place la români, noi petrecem, sunt mai multe peterceri decât zile de muncă.

Am moș acolo în fiecare zi. Mi-au adus prietenii mei cadouri ca atunci când eram eu mică, un stilou, un penar, un pix, că sunt studentă. Tema mea de licență este ceva de genul cu efectele mesajelor mass-media asupra individului”, a povestit Oana Lis, la „Agenția VIP”.

Citește și...