Oana Lis, reacție de milioane cu privire la cutremurul produs azi-noapte. “Crezusem că s-a suit Vio pe mine!”

Publicat: 28/10/2018 | 11:57

Oana și Viorel Lis formează, probabil, cel mai excentric cuplu din shobiz. Ieșirile lor în public sunt în mare parte amuzante, iar de postările blondinei nici nu mai are rost să discutăm.

Soția fostului edil al Capitalei a comentat în stilu-i caracteristic faptul că azi-noapte a avut loc un cutremur deloc de neglijat pe teritoriul țării noastre.

“M-a trezit din somn… Bine că mi-ați spus voi că e cutremur… Eu crezusem că s-a suit Vio pe mine!!!!”, a scris Oana Lis pe contul personal de socializare.

Seismul s-a produs la ora 03.38, la o adâncime de 151 de kilometri, în apropierea oraşelor: Nehoiu (17 km), Covasna (33 km), Întorsura Buzăului (37 km), Târgu Secuiesc (48 km) şi Vălenii de Munte (53 km), potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

Cutremurul a fost resimțit puternic în Capitală.Viorel Lis a avut un atac cerebral

Este un semn clar că soțul ei simte mai bine, în urma atacului cerebral pe care l-a suferit în urmă cu mai multe luni. Deși acest incident a lăsat urme serioase asupra stării de sănătate a fostului edil al Capitalei. Cea care i-a fost aproape zilnic a fost soția lui, Oana Lis.

”A avut probleme de sănătate, ultimul accident vascular a lăsat urme. Nu mai poate vorbi, oboseşte dacă vorbeşte. Mă recunoaşte şi sunt bucuroasă că din punct de vedere cognitiv e bine. Îi dau tot felul de vitamine şi el nici nu mai vrea. Fac tot ce pot, merg la biserică, dau cu tămâie, mă rog pentru el, fac lucruri pe care nu le făceam înainte. Mă rog să fiu puternică. El îşi doreşte o ultimă vacanţă împreună. Am fost invitată la ziua unei prietene în Grecia, în Insula Samontraki, dar drumul este lung şi dacă păţeşte ceva în maşină? Ştiu că oamenii bătrâni cu afecţiuni grave sunt lăsaţi să zbore, dar şi aici e o problemă! Dacă moare în avion ce mă fac? Încă îl iubesc, îi dau din energia mea şi el m-a ajutat pe mine.”, a mărturisit Oana Lis în cadrul unei emisiuni TV.