Oana Lis, șocată pe stradă: ”Am sunat la 112!”

Publicat: 19/12/2018 | 11:49
Oana Lis, șocată pe stradă: ”Am sunat la 112!”

Oana Lis a fost invitată la o emisiune tv, iar când a plecat, a dat peste un om care dormea în stradă. S-a întâmplat în dreptul Mănăstirii Cașin. A oprit mașina și s-a dus să vadă despre ce e vorba. A sunat apoi la 112, iar autorităţile au trimis un echipaj pentru a-l ajuta pe om.

„Azi noapte, pe la ora 1, când mă întorceam de la Brancu de la emisiune… am trecut pe lângă Mănăstirea Cașin si acolo mereu încetinesc sa o admir, mai ales că ningea, era şi mai impunătoare şi frumoasă! Dar aseară am observat un om stând pe bancă în faţă şi adormit! Am încetinit mai mult şi m-au luat fiorii gândindu-mă cât de frig e afară şi cum o să ningă toata noaptea peste el… si la cum încă treceau mașini pe strada şi nimeni nu se uita la el!! Nu mai treceti, frate, nepăsători pe lângă oameni în probleme! Indiferent dacă e omul străzii sau milionar! Am sunat la 112, le-am dat datele si au trimis un echipaj. (…)

A trebuit să trag eu maşina pe dreapta şi să chem salvarea… altădată ziua vara era un om cu mințile rătăcite cu o sarma legată la gât si unii râdeau de el!!! Am stat si am chemat poliția… ideea e nu că mă laud eu aici ce bun sămăritean sunt! Ci doar vreau să trag un semnal de alarma… că nu pot fi eu prin tot Bucureștiul si când mai vedeti aşa ceva… nu trebuie să-i luați acasa, dar puteți suna autoritățile! Eu nu pot trece nepăsătoare pentru că din păcate în viata asta şi eu am fost jos şi alţii au trecut nepăsători pe lângă mine şi doare al dracu de rău asta!”, a scris Oana Lis.

Citește și...