Oana Ioja, în vârstă de 32 de ani, fiica unui cunoscut om de afaceri din Arad, s-a sinucis

Publicat: 15/11/2018 | 14:09

Oana Ioja, în vârstă de 32 de ani, fiica unui cunoscut om de afaceri arădean, a fost găsită spânzurată în locuinţa sa din municipiul Arad, trupul acesteia fiind descoperit de către membrii familiei, a informat joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Potrivit sursei citate, cadavrul Oanei Miruna Ioja a fost găsit de familie miercuri seară, în jurul orei 21.00. „Femeia a fost găsită spânzurată în propria locuinţă. Nu există suspiciuni în privinţa decesului. Corpul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Arad pentru efectuarea necropsiei”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, inspector principal Lorena Radu.

Oana este fiica unui cunoscut om de afaceri din Arad, Livius Ioja, fost director al Fabricii de bere “Arbema”. Ea nu a lăsat niciun bilet prin care să îşi justifice gestul însă, conform anchetatorilor, se pare că s-ar fi sinucis din motive de natură sentimentală.

Tot în Arad, un autoturism spulberat de tren

Accident groaznic la Pleșcuța, în Arad! Un autoturism a fost spulberat de tren, miercuri dimineață (31 octombrie). A fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru a scoate șoferul dintre fiarele autovehiculului.

Un echipaj medical a fost solicitat să intervină la faţa locului i-au acordat şoferului primul ajutor. Bărbatul a fost ulterior preluat de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Timişoara. Victima este un bărbat in vârsta de 39 de ani. Aceasta a fost preluată cu elicopterul SMURD, informează George Pleşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, potrivit RTV.

Victima este semiconștientă, cu hemoragie și este predata la Elicopterul SMURD”, a declarat George Pleşca.

Citește și...