Oana Radu, o nouă intervenție estetică! La ce procedură medicală a apelat artista

Autor:
Publicat: 07/08/2020 | 22:25
Oana Radu, o nouă intervenție estetică! La ce procedură medicală a apelat artista

Oana Radu a trecut prin numeroase transformări, de când a reușit să slăbească, iar astăzi se poate lăuda cu silueta la care a visat mereu! Mai mult, de când a dat jos toate kilogramele în plus care o deranjau, Oana Radu a apelat și la câteva intervenții estetice. 

Oana Radu este într-o continuă transformare! De curând, vedeta a mai bifat o intervenție estetică și este cum nu se poate mai mândră de noul său aspect! Mai exact, cântăreața a decis că este momentul să-și mărească din nou buzele. Zis și făcut!

Pe contul ei de Instagram, Oana Radu a postat și o fotografie cu noile sale buze, care sunt vizibil mai mari decât până acum și chiar i-a adresa medicului său estetician un mesaj de mulțumire.

Oana Radu urmează să se căsătorească

După ce și-a pierdut iubitul în urmă cu 1 an, Oana Radu iubește din nou și alături de Cătălin Dobrescu se pregătește de cununia civilă. Evenimentul va fi unul restrâns și nu avea loc în București. Artista a dat câteva detalii despre fericitul moment care va avea loc în această vară.

Cătălin Dobrescu a cerut-o în căsătorie pe Oana Radu în urmă cu doar câteva luni. Acum urmează să devină în acte soț și soție. Artista și-a refăcut, astfel, viața, după ce și-a pierdut fostul iubit, pe Alin, care a fost incendiat în scara blocului de un vecin.

“Nu este nuntă, este o cununie civilă. Vrem să o facem anul acesta, să fim alături de oamenii frumoși din viața noastră care ne-au susținut, de prieteni și de familie. Facem o petrecere la piscină, undeva în Craiova. Când am planificat totul, fata de acolo, care se ocupă de cele necesare, ne-a zis că poate să ne aducă orice: de la scoici și paste până la burger, dar am zis să nu fie chiar așa. O să vedem”, a declarat Oana Radu, potrivit viva.ro.