Oana Roman a făcut dezvăluirea! Este vorba de Marius Elisei și de Petre Roman

Publicat: 18/06/2019 | 17:13
Oana Roman a făcut dezvăluirea! Este vorba de Marius Elisei și de Petre Roman

Oana Roman a dezvăluit că soțul ei, Marius Elisei, are o relație mult mai bună decât ea cu fostul premier Petre Roman. Marius a confirmat totul!

Oana Roman a făcut o dezvăluire total neaşteptată: Marius este cel care se înţelege mai bine cu Petre Roman.

„Are cu tata o relaţie mai bună decât am eu”, a spus Oana Roman. „Ne auzim la telefon din două în două zile”, a confirmat Marius Elisei.

Vacanță de lux la Cannes

Oana Roman şi Marius Elisei au mers într-o vacanţă la Cannes pentru a sărbători cei cinci ani de căsnicie. „Azi, 5 ani de când ne-am cununat în față lui Dumnezeu! Te iubesc, și nu găsesc destule cuvinte să ți mulțumesc pentru că datorită ție trăiesc fericirea și împlinirea unei familii și a unei iubiri atât de frumoase! La mulți ani nouă!”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei au avut o căsnicie presărată cu momente frumoase, dar și cu momente dificile. Astăzi, cei doi au trecut peste toate obstacolele și au sărbătorit  cinci ani de când au spus “DA” în fața lui Dumnezeu într-o binemeritată vacanță pe Coasta de Azur.

„Azi împlinim 5 ani de când ne-am căsătorit în fața lui Dumnezeu! Petrecem o mini vacanță în doi în cel mai frumos loc din lume, pentru mine! Te iubesc și îți mulțumesc pentru familia noastră și pentru frumoasa poveste de iubire pe care o trăim! Marius Elisei”, a scris Oana Roman pe contul de socializare.

Vacanța celor doi nu a fost însă lipsită de peripeții.

„A avut ceva turbuleţe. Am făcut eu aşa un mic atac de panică, dar am ajuns cu bine. Să înceapă vacanţa! Suntem la Cannes, fix în mijlocul oraşului, la 5 minute de Croazetă. Ne-am cazat la un hotel şi avem o suită cu balcon şi cu un dormitor mare, dar şi baie superbă. Am închiriat o maşină foarte frumoasă şi în prima zi de vacanţă ne ducem spre Nisa. Vom face nişte cumpărături şi va urma o întâlnire cu prietenele mele”, a povestit Oana Roman pe contul de socializare.

Povestea de dragoste dintre Oana și Marius a început pe vremea când ea lucra în teleziviune, iar el îi trimitea buchete uriașe de flori. Lucrurile au evoluat rapid, Marius a reușit să o cucerească, iar la starea civilă au ajuns trei: ei și fiica lor.

 

Citește și...