Oana Roman, despre Marius Elisei: ”Nu poţi să faci aşa ceva dacă nu iubeşti un om”

Publicat: 25/04/2019 | 22:30

Oana Roman și Marius Elisei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au o căsnicie reușită. Așa cum se întâmplă în multe cupluri, au existat, de-a lungul timpului, și momente ceva mai tensionate între cei doi, dar au reușit să treacă, împreună, peste ele.

Oana Roman a fost invitată în emisiunea Cristina Șișcanu Show și a vorbit fără ocolișuri despre Marius și despre felul în care acesta a ajutat-o atunci când a trecut printr-o perioadă foarte dificilă.

„Cu Marius sunt de şase ani, avem un copil minunat împreună. Au existat momente când eu am fost foarte supărată pe soţul meu şi altele când a fost el supărat pe mine. Aşa este într-o căsnicie… Şi eu, şi el am spus la un moment dat „gata, nu se mai poate, divorţăm”, dar totuşi ne-am dat seama că noi trebuie să fim împreună, că ne iubim, că avem o fetiţă superbă…Celor care susţin că omul ăsta stă cu mine din interes le spun că Marius a stat cu mine când era să mor, m-a cărat la spital şi m-a spălat cu prosopul trei luni de zile când am avut probleme grave de sănătate. Nu am putut să fac duş trei luni, repet, şi omul ăsta m-a şters cu prosopul. Nu poţi să faci aşa ceva dacă nu iubeşti un om”, a declarat Oana în respectiva emisiune.

Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman: ”Am făcut greşeala să-i povestesc soţului meu trecutul meu amoros”

Din cauza unor certuri aprige au avut inclusiv gânduri de despărţire. Chiar și-așa, cu toate greutăţile prin care au trecut, cuplul nu a cedat. Oana Roman a mărturisit şi că soţul ei este extrem de gelos. Este unul din motivele certurilor dintre ei, motiv care a făcut-o pe Oana Roman să se gândească la despărţire.

Eu am făcut greşeala să-i povestesc soţului meu trecutul meu amoros. Spun greşeala pentru că el e încă tânăr şi nu gândeşte ca mine. Este gelos! El nu înţelege de ce îmi salut foştii iubiţi sau de ce stau de vorbă cu ei. El spune că odată ce s-a terminat o relaţie, s-a încheiat şi gata.

Am încercat să-i explic că mi se pare normal să te comporţi civilizat cu un „fost”, dar el are altă părere. Au fost multe momente în căsnicia noastră când am vrut să ne despărţim, dar nu am făcut-o căci ne-am dat seama că noi trebuie să fim împreună. Deci pot să zic că trăim într-adevăr o mare iubire„, a spus vedeta la Cristina Şişcanu Show.

Citește și...