Oana Roman, disperată după ce fiica ei s-a prăbușit la pământ. Ce s-a întâmplat cu micuța: „Nu lăsați copiii să…”

Autor:
Publicat: 03/09/2020 | 08:59
Oana Roman, disperată după ce fiica ei s-a prăbușit la pământ. Ce s-a întâmplat cu micuța: „Nu lăsați copiii să…”

Oana Roman a trecut prin momente cumplite după ce fiica ei, Izabela, a leșinat. În urma celor întâmplate, vedeta a tras un semnal de alarmă cu privire la cauza care a dus la leșinul fetiței sale. 

Știe toată lumea că Oana Roman este un părinte extrem de responsabil, mereu cu ochii pe fiica sa și foarte, foarte atentă.

De curând, fiica fostului premier a trecut prin momente greu de imaginat, după ce micuța Izabela a inhalat prea mult heliu, astfel că acesta i-a cauzat o amețeală puternică ce a făcut-o să se prăbușească la pământ. Pe rețelele de socializare, Oana Roman a povestit totul despre episodul neplăcut.

„Iza a desfăcut un balon și a înghițit heliu și a amețit atât de tare încât pur și simplu s-a prăbusit la pământ. Abia am reușit sa o prind ca să nu dea cu capul de ceva. Așa că nu lăsați copiii să înghită heliu, pentru că le crează o amețeală foarte puternică. O neatenție de 30 de secunde poate costa scump.”, a spus Oana Roman.

Ce spune Oana Roman despre mariajul cu Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au avut parte și de suișuri, dar și de coborâșuri în relația lor. Cei doi au fost separați pentru o perioadă, însă se pare că acum, lucrurile sunt cum nu se poate mai bune pentru ei.

”A fost o perioadă cu suişuri şi coborâşuri. Nu cred că sunt singura care trece prin astfel de momente, însă cred că sunt printre puţinii care îşi asumă chestiile astea. Eu mi-am asumat faptul că am avut probleme. Ele apar, dispar, e cu bine şi cu rău cum e la toată lumea. Numai că alţii nu vorbesc despre asta, ascund.

Isabela este foarte legată de Marius, este tatăl ei, care a avut grijă de ea de când s-a născut. Eu am fost foarte bolnavă în prima perioadă a vieţii ei, iar el a avut grijă de ea. Și s-a legat ceva foarte special între ei. Este un tată extraordinar de bun şi un bărbat cu foarte multe calităţi, dar sunt momente în care apar diverse discuţii, pe care eu încerc să le rezolv cumva. Uneori reuşesc, alteori nu. Dar nu s-a ajuns la o despărţire definitivă şi irevocabilă”, a spus Oana Roman, potrivit ciao.ro.