Oana Roman, îngrozită după înmormântarea lui Răzvan Ciobanu: ”Nu vreau să mor aici!”

Publicat: 07/05/2019 | 17:28
Oana Roman, îngrozită după înmormântarea lui Răzvan Ciobanu: ”Nu vreau să mor aici!”

Oana Roman s-a aflat printre cei care l-au condus pe ultimul drum pe fostul creator de modă, Răzvan Ciobanu, și a rămas cu un gust amar, după trista ceremonie.

Vedeta a dezvăluit că își va urma visul, acela de a se retrage în sudul Franței.

„Gândind la rece după o perioadă în care am fost efectiv șocată de ce poate genera decesul unei persoane publice în România, am ajuns la concluzia că Nu îmi doresc să mor aici! Cu siguranță, visul meu de a mă retrage cândva, undeva în sudul Franței, trebuie să se împlinească!”, a scris Oana Roman.

Oana Roman, șocată de moartea creatorului

Oana Roman a fost șocată atunci când a aflat de moartea lui Răzvan Ciobanu, creatorul de modă decedat într-un accident de circulație, la ieșirea din Săcele, județul Constanța.

„Doamne, ce veste cumplită! Încă nu reusesc să procesez! E absolut șocant când un prieten pleacă așa cumplit și brusc! A plecat un om extrem de talentat, aproape genial! Mi-a făcut una dintre cele mai frumoase rochii din viața mea, acum mulți ani, la nunta lui Chivu , apoi, rochia de la cununia civilă și a fost lângă mine în momente importante! Drum lin printre stele și Dumnezeu să te ierte! Rip @razvan.ciobanu”, a scris imediat Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DJ 226, județul Constanța. Acesta era singur în mașină și, din cauza vitezei, a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.

A fost înmormântat joi, 2 mai.