Oana Roman, într-o rochie roz bombon la cununia civilă a lui Brigitte și a lui Florin Pastramă. Ce comentariu i-a lăsat o internaută

Publicat: 27/05/2019 | 20:05

Printre invitații de seamă care au răspuns: “Prezent!” invitației la cununia civilă a lui Brigitte cu Florin Pastramă se numără și Oana Roman împreună cu soțul ei, Marius Elisei. Mândră de silueta ei, după ce a început să facă tratamente corportale și să fie mai atentă la regimul alimentar, fiica fostului premier a făcut o alegere vestimentară destul de îndrăzneață. Ea a apărut la fericitul eveniment într-o rochie roz bombon, iar una dintre internaute i-a lăsat un comentariu în legătură cu ținuta aleasă.

Citește și: Primele declarații ale apropiaților prezenți la cununia civilă a lui Brigitte și Florin Pastramă: ”Am văzut că el e alesul”

Oana Roman, într-o rochie roz bombon la cununia civilă a lui Brigitte și a lui Florin Pastramă

În vârstă de 43 de ani, Oana Roman a îndrăznit să poarte o ținută roz bombon la cununia civilă a prietenei sale, Brigitte. Rochia este asimetrică și a fost accesorizată cu o pereche de cercei din perle în aceeași nuantă, iar încălțămintea aleasă… o pereche de sandale cu talpă înaltă. Pentru apariția ei, una dintre internaute a complimentat-o după cum se poate vedea în imaginea de mai jos.

Citește și: Brigitte Sfăt însărcinată!?! Primele declarații după cununie

“Casă de piatră, draga mea @brigitte_pastrama. Să fie cu noroc, cu fericire sși cu multe împliniri! #wedding #instapic #mylife #party #style” este mesajul transmis de soția lui Marius Elisei după ce Brigitte a devenit doamna Pastramă. De altfel, extravaganta brunetă și-a modificat numele atât pe Instagram, cât și pe Facebook… unde se numește acum “Brigitte Pastramă” – e drept, pe platforma lui Mark Zuckerberg, vedeta și-a păstrat numele fostului soț, Ilie Năstase.

O internaută a complimentat-o pe Oana Roman pentru ținuta purtată astăzi, la cununia civilă a lui Brigitte și a lui Florin Pastramă. Sursa foto: Instagram

“Îi doresc să fie sănătoasă și fericită și împlinită, cum își dorește ea de foarte mult timp să fie. Eu asta îi doresc. Să meargă pe drumul ăsta și să își împlinească visele. Este un om muncitor și un om sufletist” sunt urările transmise de Oana Roman prietenei sale, potrivit spynews.ro.

“Băi, ce tare, chiar nu a fost de show, super! Casă de piatră!”,“CASĂ DE PIATRĂ🌹🌹🌹cu multă fericireși cu mulți copii🙏Dumnezeu să binecuvânteze noua familie🙏”, “Când oamenii sunt fericiți și se iubesc, nimic nu mai contează, casă de piatră!!” sunt trei dintre sutele de mesaje primite astăzi de proaspăt însurăței.

Citește și...