Oana Roman, transformare spectaculoasă! Cât poartă acum la blugi

Publicat: 11/07/2020 | 10:33

Oana Roman a suferit o transformare corporală incredibilă! A slăbit foarte mult, iar acum a ajuns să poate la blugi o măsură mult mai mică. Chiar vedeta a dezvăluit cum a reușit să atingă performanța.

În doar câteva luni, Oana Roman a dat jos nu mai puțin de patru mărimi la haine. A folosit o dietă minune, iar acum este tare mândră de rezultat. Anunțul l-a făcut într-o postare pe Facebook, după ce a descoperit minunea când s-a dus să-și cumpere blugi. „Azi m-am dus să-mi cumpăr blugi. Nu vă pot descrie în cuvinte ce înseamnă pentru mine faptul ca am intrat în blugi skinny măsura 42. De la 50. Ce bucurie, ce mândrie, ce satisfacție”, a scris aceasta pe grupul de Facebook „Nu mai port”, care are peste 40.000 de membri, scrie antena3.ro.

Oana Roman, transformare spectaculoasă! „Mânânc orice, dar puțin”

Oana Roman a povestit cum a reușit să dea jos kilogramele în doar câteva luni. Spune că mânâncă orice, dar câte puțin. A apelat, însă, și la tratamente de remodelare corporală. „Vreau sa împărtășesc cu voi bucuria mea. După cum am tot spus, din noiembrie am început un program de slăbire. Care a dat roade. Fără operație la stomac, fără diete drastice. Doar proceduri de remodelare corporala și mâncare puțină, dar din toate”, a scris Oana Roman.

„Da. Se poate . Nu mă laud, dar vreau să arăt că se poate și ca pot fi eventual un exemplu pentru cine încă nu și-a luat inima în dinți ca să încerce. Nu am început acest proces de slăbire pentru alții, pentru cei care m-au călcat în picioare, jignit și umilit ani de zile. Ci pentru mine. Pentru a îmi demonstra mie că pot să o fac și pe asta. Și satisfacția e pe măsură”, a dezvăluit Oana pe grupul de Facebook.

Oana Roman chiar a pus pe Facebook și blugii pe care și i-a cumpărat, dar și pe cei de anul trecut, pentru o comparație vizibilă. „În poze, blugii de anul trecut, măsura 50, peste care cei de azi, măsura 42. Se vede diferența. Și una cu înainte si după, între poze este diferența de fix un an”, a scris vedeta în dreptul fotografiei.