Oana Roman a vorbit deschis depre relația cu soțul ei! A recunoscut abia acum, după patru ani: “La începuturile noastre…“

Publicat: 15/04/2018 | 11:22

Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, au trecut prin multe obstacole încă de începuturile relației lor, în presă speculându-se foarte multe lucruri. Acum, cei doi au o familie fericită și se bucură împreună de fetița lor.

Chiar dacă au întâmpinat diverse probleme, Oana și Marius au reușit să treacă peste ele.Da, am si un sot, care a venit cand trebuia sa vina, nu cand mi-am dorit eu. Atunci cand a trebuit, atunci s-a intamplat.

Sunt recunoscatoare lui Dumnezeu in fiecare zi pentru ca mi-a daruit o familie frumoasa si  pentru ca alaturi de Marius am facut un copil atat de minunat. Pentru ca reusim sa avem o familie atat de frumoasa si sa facem lucruri impreuna. Mai mult, oricat de greu ne-a fost in anumite momente am reusit sa trecem mai departe si sa mergem in sus, intotdeauna in sus.

Mie lumea nu prea imi spunea anumite lucruri, pentru ca nu prea ascult eu de nimeni, dar, da, la inceputurile noastre s-au facut speculatii destul de multe in zona publica. Dar uite ca speculatiile acelea au fost complet infirmate de realitatea vietii, pana la urma.

Acum, tot ceea ce ne dorim este sa fim sanatosi, sa fie pace si iubire ca restul le facem pe toate”, a declarat Oana Roman pentru wowbiz.ro.

 

Citește și...