Oana Sârbu a rupt tăcerea. Cum reușește actrița să-și păstreze tinerețea. “Am grijă să…”

Publicat: 31/10/2019 | 17:04

Oana Sârbu are 51 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta. Actrița, care și-a câștigat popularitatea după ce a dat viață personajului Dana din filmul “Liceenii”, a reușit să își mențină silueta cu disciplină, sport și renunțând la carne. Iar în prezent arată de nota 10, chiar dacă nu a apelat la niciun tratament specific.

Nu fac nimic special, încerc să mă îngrijesc ca orice femeie obișnuită, în sensul că sunt atentă la somn, mă hidratez, mai fac un masaj, un pic de gimnastică – mai puțin cardio, acum sunt mai pe pilates. Mai nou, îmi plac plimbările în parc. Aproape în fiecare dimineață, cam 30-40 de minute merg în ritm alert și îmi face bine”, a spus Oana Sârbu potrivit libertatea.ro.

Am grijă să folosesc produse cosmetice bune și am grijă să nu mă supăr tare, pentru că se vede pe față și în acțiunile tale și atunci, gândurile frumoase ar trebui să nu te părăsească, pentru că de tristețe suntem sătui. Sunt un om sufletist, sunt foarte emoțională și pun la suflet tot felul de lucruri. Acum, dacă planul afectiv mi-e zdruncinat, nu sunt cea mai fericită ființă. Însă, în timp, am învățat să mă mai protejez. Apelez și la cristale, am niște pietre pe care le purific din când în când și pe care le port cu mine. Simt energiile negative și mă feresc de oameni cu energii mai rele, toxice”, a mai declarat actrița.

“Urăsc condiționările și constrângerile!”

Altfel, întrebată cum reușește să fie mereu cu zâmbetul pe buze, Oana a mărurisit: “Ohhh, dar nu-s cu zâmbetul pe buze mereu! Chiar azi, cineva foarte sensibil m-a întrebat de ce am părut tristă la televizor, când era vorba despre sărbătorirea mea… Eu sunt influențată de stări și e greu să disimulez. De altfel, nici nu-mi propun. Zâmbesc fiindcă-i fun… și-mi stă bine. Dar sunt dependentă de trăirile mele interioare. Mie așa-mi place să fiu, ca mine, nu altfel, dacă sunt în public. De câte ori încerc să disimulez, îmi iese o fasole bătută. Urăsc condiționările și constrângerile”.

Citește și...