Oana Sărbu ține o dietă care o face să arate cu 20 de ani mai tânără!

Publicat: 20/05/2019 | 12:07

Oana Sârbu are 51 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta. Artista a reușit să își mențină silueta cu disciplina, sport si renunțând la carne.

Actrița care și-a câștigat popularitatea după ce a dat viață personajului Dana din filmul “Liceenii” reușește să aibă un fizic de invidiat.

Îndrăgita actriță nu recurge la nicio dietă drastică, ci se menține în formă cu ajutorul unei alimentații sănătoase.

Mai pun 2-3 kilograme în plus, le mai dau jos. Am noroc cu părinții mei care sunt subțirei. Cred că asta contează foarte mult, să ai o genă bună. În plus, sunt disciplinată. Nu fac excese culinare, dorm bine și duc o viață echilibrată, lucru care contează. Firește că fac și sport, mă duc la sală, la masaj, yoga. Mai nou, merg la sală la Dinamo și mai trag de fiare, o dată de două ori pe săptămână. În rest, am grijă ce mănânc. E important”, a declarat Oana Sârbu pentru Kfetele.

”Nu-s cu zâmbetul pe buze”

Întrebată cum reușește să fie mereu cu zâmbetul pe buze, Oana mărturisește: “Ohhh, dar nu-s cu zâmbetul pe buze mereu! Chiar azi, cineva foarte sensibil m-a întrebat de ce am părut tristă la televizor, când era vorba despre sărbătorirea mea… Eu sunt influențată de stări și e greu să disimulez. De altfel, nici nu-mi propun. Zâmbesc fiindcă-i fun… și-mi stă bine. Dar sunt dependentă de trăirile mele interioare. Mie așa-mi place să fiu, ca mine, nu altfel, dacă sunt în public. De câte ori încerc să disimulez, îmi iese o fasole bătută. Urăsc condiționările și constrângerile”.

Citește și...