Oana Turcu, despre Israela Vodovoz: „Nu cred că se mai suporta. Îşi ura condiţia!”

Publicat: 11/03/2018 | 17:37
Oana Turcu, despre Israela Vodovoz:  „Nu cred că se mai suporta. Îşi ura condiţia!”

Israela Vodovoz a murit pe în urmă cu câteva zile și a fost găsită căzută în baie, în locuința ei. Descoperirea a fost făcută de avocata ei, alarmată de faptul că nu a mai putut să ia legătura cu ea de aproape o săptămână. Oana Turcu avea o relație aparte cu Israela, Vedeta nu crede că prietena ei s-a sinucis.

„Vorbeam o dată la două săptămâni. Îmi cerea tot felul de trucuri de frumusețe. Acest lucru înseamnă că își dorea să trăiască, își dorea să fie tânără. Se pregătea pentru viața care urma să fie, de ce nu, tot cu Liviu. Dumnezeule! Este incredibil! Îmi spunea că trebuie să o înțeleg că ea nu poate să apară în public decât în momentul în care se simte bine, se simte frumoasă, după ce va slăbi. Până atunci, ea nu mai voia să apară. Sunt convinsă că nu s-a sinucis, dar în sufletul ei nu cred că se mai suporta așa cum era. Își ura condiția. Nu mai suporta că se îngrășase, îi căzuse părul. Cred că toate aceste lucruri au dărâmat-o. Este vorba despre autodistrugere”, a zis Oana Turcu, la un post de televiziune.

Israela, găsită după câteva zile după deces!

Israela Vodovoz a fost găsită fără suflare în locuința ei. Aceasta a murit de mai multe zile și a fost nevoie de folosirea forței pentru a se putea intra în apartamentul în care își ducea traiul. Descoperirea a fost făcută de avocata ei, alarmată de fapștul că nu a mai putut să ia legătura cu ea de aproape o săptămână. Cinci zile, mai exact.

Israela suferea de mai mulți ani de astm. „S-a descoperit că a suferit un accident. Se presupune că nu au fost urme de violenţă sau alte urme de intrare prin efracţie”, au declarat reprezentanţii ISU.

Citește și...