Oana Zavoranu a recunoscut. „Imi pare rau ca Pepe….”

Publicat: 21/04/2015 | 09:36

Fara doar si poate toata lumea stie despre scandalul pe care Oana Zavoranu l-a avut de-a lungul timpului cu mama ei din cauza banilor. Acum, dupa ce Marioara Zavoranu s-a stins din viata, bruneta si-a schimbat declaratiile.

Desi de-a lungul timpului Oana Zavoranu si-a acuzat mama ca nu vrea sa-i inapoieze averea si ca se incapataneaza sa nu-i dea banii cuveniti, acum, dupa ce Marioara nu mai este printre noi, fiica ei si-a schimbat declaratiile.

 

Oana Zavoranu

Vroia doar sa o iubeasca

 

Cu toate ca i-a reprosat ca nu-i da banii cuveniti, Oana Zavoranu spune acum ca razboiul pe care l-a purtat cu mama ei, timp de aproape zece ani, a fost de fapt pentru ca mama ei nu a iubit-o niciodata asa cum ea si-ar fi dorit si ca si-a dorit atentie din partea celei care i-a dat viata. Zavo a declarat la o emisiune de divertisment ca acest lucru in poate confirma si Pepe, care a asistat la intreg scandalul dintre cele doua. „Mie nu mi-a pasat de avere. Eu am vrut doar dragostea ei si asa am vrut eu sa ma razbun pe ea. Imi pare rau ca Pepe nu va poate confirma, dar daca vrea sa o faca, sa o faca, daca nu, atunci sa fie sanatos. In 2007, cand ne aflam in proces pentru o casa, noi am facut o tranzactie. Era vorba de casa in care am copilarit. Ea mi-a spus ca daca vreau acea casa, eu sa-i dau ei tot. Eu mi-am asumat acest risc si am vrut acea casa pentru ca am iiubit acel loc si pentru ca l-a iubit si tata. Taxele la notar, in 2007, erau de o suta si ceva de milioane. Mama a scos 15 milioane din portofel si imi spune ca atat are. Eu venisem pregatita doar cu vreo 50 milioane la mine. I-am facut atunci semn lui Pepe sa faca cumva sa aduca niste bani ca sa nu ne facem de ras”, a povestit Oana Zavoranu.


D.M.

 

 

Citește și...