Oana Zavoranu, anunt socant pe Facebook. Vedeta si-a oripilat fanii cu postarea asta

Publicat: 07/10/2015 | 14:31
Oana Zavoranu, anunt socant pe Facebook. Vedeta si-a oripilat fanii cu postarea asta

Oana Zavoranu este foarte activa pe Facebook, unde posteaza imagini si tot soiul de fotografii cu ea. Ultima imagine facuta publica de vedeta i-a speriat pe fanii brunetei.

Fosta sotie a lui Pepe a scris pe internet un mesaj metaforic prin care vrea sa evidentieze faptul ca nu se simte implinita. De asemenea, vedeta TV sustine ca putini sunt cei care o inteleg.

„>” Bruce Lee, te iubesc om atragator si inteligent, înca de când sunt copil…
Acum pentru ca un om cu personalitate nu copiaza pe nimeni, ci îsi creaza propria lui personalitate, am sa scriu zilele urmatoare multe din filozofiile mele studiate si aplicate pe mine, care ma definesc ca om, fara sa copiez nimic si pe nimeni… Bruce Lee, pe lânga Michael Jackson, Mariah Carey, Whitney Houston si Joe Thomas, mi-au marcat copilaria, viata si gândirea… pacat ca multi sunt întelesi si regretati si recunoscuti ca fiind UNICI ÎN FELUL LOR, doar dupa ce nu mai sunt printre noi… Într-o maniera autentica 100% Oana Zavoranu, voi spune unele lucruri…. dar putine totusi, pentru cei putini si destepti, nu multi si prosti… Filmele la care lucrez si clipurile mele vor aduce un suflu nou si tot ce voi face va fi inovativ… eu nu copiez si uneori vorbesc în somn si am o echipa care face asta de ceva timp când nu sunt eu, am vazut si auzit, e fenomenal, needitat si greu de aratat. Simt ca uneori nu sunt eu,  dar sunt când îmi revin, cu greu. Va urma”
, a scris Oana Zavoranu pe contul ei de Facebook.

E.S

Citește și...