Oana Zăvoranu e foc și pară: ”Nu mai stați la cozi interminabile ca să pupați mâna unor popi escroci”

Publicat: 24/10/2018 | 16:46

Oana Zăvoranu e foc și pară! Vedeta a transmis un mesaj tuturor fanilor și a publicat o fotografie care a creat multe controverse pe Internet.

Un lucru este cert! Oana Zăvoranu nu ezită să spună lucrurilor pe nume și să împărtășească cu fanii ei gândurile și concepțiile pe care le are. Bruneta le-a transmis acum un mesaj credincioșilor și a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie care a creat controverse ăn rândul internauților. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU ȘI CELE 10 PORUNCI SCRISE CHIAR DE EA: ”BĂRBAȚII TREBUIE SĂ ÎȘI TUNDĂ PĂRUL DIN NAS!”)

Fotografia publicată de Oana Zăvoranu

„Dumnezeu înseamnă iubire, demnitate, bunătate, lumină , altruism, adevăr și tot ce e frumos .
Nu mai stați la cozi interminabile ca să pupați mâna unor popi escroci !
Ați citit undeva că asta vrea cu adevărat Dumnezeu ?
Credeți că puteți avea încredere în niște creaturi mizere , care își câștigă averile pe suferința și disperarea oamenilor?
Niciodată ! 

Astea sunt găselnițe, balcanisme…
Din cauza celor care puteți fi atât de ușor manipulați, își iau golanii ăștia de ‘asa ziși mijlocitori ai lui Dumnezeu’, vile, mașini și tot ce voi nu aveți !
Treziți-vă !
Faceți un efort să înțelegeți!”
 a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Fanii Oanei Zăvoranu au numai cuvinte de laudă la adresa vedetei

Nu este pentru prima oară când Oana Zăvoranu face exercițiu de sinceritate pe pagina personală de Instagram. Se anunță o schimbare radicală în viața vedetei, o transformare cel puțin spectaculoasă din punct de vedere mental și comportamental. Oana și-a deschis sufletul în fața prietenilor virtuali, spune că se simte iubită de Dumnezeu și declară că are multe de împărtășit. Iar fanii au numai cuvinte de laudă la adresa brunetei. (VEZI ȘI: OANA ZĂVORANU, MESAJ ACID PENTRU DIVE ȘI INFLUENCERI: “ȚI-A DAT MĂ-TA BANI DE FLORI PENTRU DOAMNA, IAR TU…”)

„Mă bucură să citesc mesajele voastre pline de dragoste și admirație. Cred că ar fi cazul să comunic mai mult cu voi…nu știu, prin live-uri pe Instagram, pe canalul meu de YouTube, pentru că am multe să vă împărtășesc, și să vă învăț…

Mă simt enorm de schimbată în bine și asta numai pentru că Dumnezeu mă iubește și a considerat că merit !

Și când spun Dumnezeu, nu înseamnă popi escroci, manipulare, pupat de icoane, stat la cozi la moaște sau alte baliverne…Dumnezeu înseamnă evoluție , inteligență, putere și demnitate…Nu ‘catedrale ale neamului’ și escrocherie. Chiar promit că voi păstra altfel legătura cu voi, pentru că vreau să înțelegeți perfect cine este Oana…ca om, personalitate, spirit..  Nu e numai glam, diamante, bling bling, fashion și exterior…cred că interiorul și mintea mea mă fac iubită de voi așa cum mă simt 

Love, Oana ?” a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.