Oana Zavoranu face marturisiri naucitoare despre Marioara! „O batea si o injura…”

Publicat: 19/06/2015 | 11:23
Oana Zavoranu face marturisiri naucitoare despre Marioara! „O batea si o injura…”

Oana Zavoranu a dezvaluit lucruri incredibile din trecutul mamei sale, marioara, care a murit in aprilie. Vedeta afirma ca aceasta isi batea si isi injura mama.
 

Desi a lasat impresia ca si-a iertat mama dupa moartea acesteia, lucrurile nu stau deloc asa. Oana Zavoranu a facut dezvaluiri halucinante despre cea care i-a dat viata, afirmand ca aceasta isi maltrata mama.

„Cat despre prostia cum ca am dat firma unchiului meu si ca vila de la Afumati este goala,nepazita, (acolo este paza non-stop,ca si la firma), acolo sta bunica mea,careia i-am angajat 24/24 o menajera care sa aiba grija de ea,ca destul a tras cu mama care o batea si o injura…ca sa nu mai zic ca erau zile,mi-a spus bunica,cand manca mancare de pisici si bobite de catei!!!!!!!….a trait un infern acolo saraca de ea.

Cum sa dau ceva ce este AL MEU DE LA TATA SI MUNCESC SA IL FAC INFLORITOR,PENTRU CA ACOLO DIN PACATE,AU FOST NUMAI INCOMPETENTI PUSI PE FURACIUNI,care si-au batut joc de munca tatalui meu si carora nu le-a pasat de nimic?…..in sediu nici macar ce a lasat tata in 2000 nu mai e….

Oana a intrat in posesia averii lasate de mama sa
Oana a intrat in posesia averii lasate de mama sa

Mama nu conteneste nici la doua luni de la disparitie ,sa ma uluiasca zilnic aproape,cu ascunzisiurile, aberatiile, prostiile, manevrele ascunse, masinatiunile puierile, asocierile paguboase, pierderile imense nejustificate,minciunile,sau greselile nepermise facute….si e prea mult de zis si nu are sens sa o mai pomenesc,ca cica de morti numai de bine….desi nu cred ca daca stii sau simti ca mori, poti fii atat de rau sau iresponsabil,incat sa gandesti ,’ dupa mine potopul’….si gata,se iarta!!!!!..mai ales fata de unicul tau copil pe care nu mai aveai glas sa il faci in toate felurile pe unde puteai,pt ca cica’il iubeai prea mult’…


Hai sa fim seriosi….dar in schimb le-ai lasat pe toate slugile si strainii,incomensurabil si incomparabil,mult mai informati asupra la orice,decat pe mine,iar eu trebuie sa ‘spal’toata mizeria ,rautatea ,minciuna,si dualitatea ta….si sa ‘orbecai’ saptamani intregi mai rau ca un agent FBI….doar pt ca adevarul este ca NU M-AI IUBIT NICIODATA SI AI ARATAT ASTA PANA IN ULTIMA SECUNDA….”
, a marturisit Oana Zavoranu pe pagina sa de pe un site de socializare.

(D.A.)