Oana Zăvoranu, împăiată sau clonată? Mircea N. Stoian, atac dur la adresa brunetei: ”Are senzaţia că la 90 de ani va arăta ca pe vremea când se drăgălea cu Cove?”

Publicat: 12/01/2018 | 11:35
Oana Zăvoranu, împăiată sau clonată? Mircea N. Stoian, atac dur la adresa brunetei: ”Are senzaţia că la 90 de ani va arăta ca pe vremea când se drăgălea cu Cove?”

Oana Zăvoranu a anunţat că şi-ar dori să fie împăiată atunci când va muri, iar Mircea N. Stoian nu a pierdut ocazia pentru a trece la un nou atac la adresa brunetei. Fostul coleg al lui Dan Capatos a făcut-o praf pe divă, mărturisind însă amuzat că i-ar plăcea să vadă un meci între Zăvoranu-clonă şi Oana Zăvoranu-matrice.

Mircea N. Stoian a postat pe site-ul personal un editorial în care comentează declaraţia Oanei Zăvoranu care mărturisea că şi-ar dori să fie clonată sau împăiată, la sfârşitul vieţii. Fostul prieten şi coleg al brunetei a ironizat-o teribil pe vedetă, precizând că se gândeşte cu amuzament la un epiod ”Oana Zăvoranu-clonă o înjură cu foc pe Oana Zăvoranu-matrice şi îi dă foc la hainele de blană într-un butoi de tablă”.

”CÂND ar vrea Oana să fie împăiată? După ce moare, pe la 90 de ani, să zicem, când va arăta precum mumiile faraonilor de la Muzeul de arheologie din Cairo (sau poate că are senzaţia că la 90 de ani va arăta ca pe vremea când se drăgălea cu Cove pe la TVR2 ?) sau acum, când ajunsă la maturitate trupească, ba chiar trecând puţin peste) îşi păstează parfumul inconfundabil de piersicuţă coaptă Cred că Oana Zăvoranu împăiată, cu motanul Marty la fel de împăiat, în braţe,  ar fi atracţia principală a Muzeului Antipa pentru multe decenii de la momentul expunerii. Ar aduce venituri mult mai mari decât morsa aia de pe vremea lui Pazvante  Chiorul, cusută cu aţă de cizmărie, sau şerpii ăia din borcan, care arată precum Cătălin Botezatu după ce a stat o lună de iarnă în Islanda. Deşi inteligentă şi cu bani să mai dea cu ligheanul la tot cartierul Dorobanţi,  Zăvoranu nu a luat în considerare şi varianta clonării. Poate singura viabilă în cazul ei. Aş da cu plăcere unghiile de la mâna stângă, tăiate recent, să văd faza în care Oana Zăvoranu-clonă o înjură cu foc pe Oana Zăvoranu-matrice şi îi dă foc la hainele de blană într-un butoi de tablă”, a scris Mircea N. Stoian într-un editorial publicat pe site-ul lui.