Oare ce a fost în capul ei? Cum s-a îmbrăcat Oana Roman de Revelion

Publicat: 02/01/2019 | 11:35
Oare ce a fost în capul ei? Cum s-a îmbrăcat Oana Roman de Revelion

”Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie!” Iată criteriul în funcție de care își alege Oana Roman ținutele pentru evenimente mondene și petreceri. chiar dacă – de foarte multe ori – a dat naștere unoir comentarii negative. Oana Roman a sărbătorit Revelionul în familie, alături de soțul ei, Marius Elisei, și fetița lor, Isabela. Cei trei au întâmpinat noul an într-un restaurant din Capitală.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Vestimentația Oanei Roman va da, din nou, prilej de vorbe și nu neapărat laudative. Însă important este că Oana se simte bine alături de familia ei și… în vestimentația aleasă de ea. Iar zâmbetul spune totul.

„Am petrecut aseară în familie și alături de prieteni dragi. Am ieșit în poză râzând cu poftă și asa sper să ne fie anul 2019, vesel! La mulți ani tuturor și să fim sănătoși!”, este mesajul pe care Oana Roman l-a transmis prietenilor virtuali. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Oana Roman, zâmbitoare în noaptea dintre ani

Oana Roman, probleme de sănătate

Oana Roman se confruntă, de doi ani, cu o problemă de sănătate, hipertiroidie, motiv pentru care vedeta face tratament. Hipertiroidia este o afecțiune în cazul căreia glanda tiroidă produce o cantitate prea mare din hormonul denumit tiroxină. Hipertiroidismul poate stimula semnificativ metabolismul corpului, conducând la o scădere bruscă în greutate, ritm cardiac rapid sau neregulat, transpirații, stări de nervozitate, iritabilitate. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

„Eu am un ritm de viață extrem de alert. Am treabă foarte mult. Eu lucrez pentru restaurante… e tentația mai mică. Nu-ți mai vine la un moment dat. Eu am tot fost la nutriționiști, dar nu sunt pasionată de asta. Eu citesc foarte mult pe toate domeniile. Este pasiunea mea. Cel mai important hobby pe care îl am în viața asta este cititul. Eu știu cam ce mi se potrivește și ce nu mi se potrivește. Lucrurile s-au aranjat mult mai bine. Eu fac o singură mare greșeală… eu nu reușesc să mănânc micul dejun, mi-este foarte greu să fac chestia asta. Nu compensez seara, compensez la prânz. Seara în general mai mănânc ceva. Eu sunt foarte sănătoasă. Nu am probleme de tiroidă. Am o hipertiroidie, care, culmea, este boala oamenilor slabi. O tratez de doi ani, s-a declanșat pe bază de stres. Mai trebuie să fac o intervenție, am un șorț la burtă. La mine nu e vorba de retenție de apă, eu am niște kilograme în plus, nu mă deranjează”, dezvăluia Oana Roman. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Citește și...