Oare de asta l-a lăsat Roxana Vancea? Care este fetișul secret al lui Mihai Bendeac în pat

Publicat: 24/06/2018 | 17:16

În pofida relațiilor pe care le-a avut, Mihai Bendeac este un burlac convins, a recunoscut în mai multe rânduri că nu vrea să se însoare și să aibă copii niciodată, deoarece își dorește să se dedice în totalitate carierei. Însă până la aceste mari realizări personale, actorul nu se află nici măcar într-o relație, cel puțin nu oficial.

Recent, Mihai Bendeac a făcut o postare pe rețelele de socializare, în care și-a dezvăluit unul dintre fetișurile sale, care implică implică picioarele. Actorul a recunoscut și în urmă cu ceva vreme, că are o obsesie cu picioareșe femeilor. Oare de asta l-a lăsat Roxana Vancea?

“Si hai sa va dau exemplul suprem. Mie îmi plac picioarele. Se numeşte foot fetish. Exista foarte mulţi bărbaţi cu pasiunea asta. PS – Si fiindcă vorbeam de foot fetish.. Bai, ca un pasionat in domeniu, va recomand ceva. NICIODATĂ pedichiura french!!! Aratati ca nişte struti!”, mărturisea Bendeac în urmă cu ceva timp.

Imediat ce imaginea a ajuns pe Internet, fanii au reacționat, unii pozitiv, alții în mod negativ, criticându-l pentru alegerea lui de a posta, dar și pentru fetișul pe care îl are.

Vrei sa-ti recomand psihologul meu?/ Asa fantezii… Ori cum te respect ca esti diferit si nu iti pasa de ce zice lumea…/ Bravo frate bagă tare … in viața trebuie sa le faci pe toate … dai înainte cu tupeu …. restu’s firimiturile vieții/ cel mai mare foot fetishist din Romania/ Obsesia ta cu picioarele încă nu a trecut , așa-i Mihăiță?/ Eu am crezut ca glumesti cand ai zis ca ai o problema cu laba piciorului ca faci atentie la ea”, sunt doar câteva dintre comentariile primite la imaginea postată.

Citește și...