Obsesia lui te va lăsa mască! Un băieţel de nouă ani e innebunit după un obiect de curăţenie care există in orice casă

Publicat: 19/04/2013 | 21:15
Obsesia lui te va lăsa mască! Un băieţel de nouă ani e innebunit după un obiect de curăţenie care există in orice casă

Lane Fountain, un băieţel de nouă ani din Marea Britania, suferă de o boală care-l face dependent de anumite obiecte din mediul inconjurător.

 

Copilul a inceput să dezvolte o pasiune nebună pentru…aspiratoare. Incă de când avea câţiva anişori, Lane îşi ajuta mereu părinţii la curăţenie şi, intre timp, a invăţat toate mărcile si modelele de aspiratoare. Acum, la vârsta de 9 ani, el are 17 aspiratoare in dormitor.

copil

„Oamenii care sufera de boala lui Lane tind sa dezvolte obsesii pentru diferite lucruri. In cazul lui Lane este vorba despre aspiratoare. Le adora inca de cand era foarte mic. Le studiaza toate detaliile, stie toate modelele si producatorii posibili. Camera lui este plina de aspiratoare si mai are cateva si in gradina. Partea haioasă este că nu se pricepe foarte tare să dea cu aspiratorul. Tinde să insiste pe aceeaşi pată multă vreme şi este distras de faptul că se uită mereu în oglindă atunci când dă cu aspiratorul”, a declarat tatal lui, in varsta de 34 de ani.

Copilul îşi petrece timpul jucându-se cât e ziua de lungă cu aspiratoarele, iar distractia lui preferată este să meargă în magazinele de profil si să analizeze cele mai noi modele.

 

Clara Văcaru

Citește și...