Ofertă de „criză” făcută de Gigi pentru un internațional de tineret: „Mai mult de 400 mii de euro nu dau!”

Autor: Cristian P
Publicat: 09/04/2020 | 11:00
Ofertă de „criză” făcută de Gigi pentru un internațional de tineret: „Mai mult de 400 mii de euro nu dau!”

Transferul internaționalului de tineret Andrei Chindirș de la FC Botoșani la FCSB a revenit de actualitate.

Gigi Becali, finanțatorul FCSB a ținut să-l anunțe public pe Valeriu Iftime că în plină pandemie de coronavirus îi dă în jur de 500 mii de euro pentru fundașul central născut pe 12 ianuarie 1999, aceasta fiind ultima sa ofertă.

„Știu că Iftime a scăzut de la 1.500.000 la 1.000.000 de euro, dar și eu i-am scăzut suma pe care i-o oferisem prima dată. Deja i-am transmis că nu mai pot să îi dau 700.000 de euro, ci doar 400.000 de euro. Dacă este băiat deștept, acceptă. Dacă nu, atunci eu nu îi pot lua jucătorul cu forța și rămâne să mai discutăm”, a declarat Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera a ținut să precizeze că handicapul lui Chindriș este că nu este încă „copt” neavând meciuri în cupele europene.

„Îi transmit eu că nu o să găsească pe nimeni ca să îi dea în plină criză mondială suma asta. Eu înțeleg că el ține la marfa lui, dar trebuie să înțeleagă că nu o să mai găsească pe nimeni să îi dea banii ăștia pe un jucător care abia acum se face cunoscut și nu a evoluat niciodată în cupele europene. Lumea scade salarii, alții pierd sponsori, alții dau oamenii afară de la serviciu, totul este în cădere liberă în perioada asta. Deci ultima mea ofertă pe care i-o fac lui Vali Iftime pentru transferul lui Chindriș este de 400.000 de euro. Nu am cum să îi dau mai mult. Asta este situația”,a conchis Gigi Becali.

În vârstă de 21 de ani, Andrei Chindriș este titular de drept la FC Botoșani, revelația acestui sezon al Ligii 1. Fundașul central a avut o ascensiune incredibilă în acest an fiind cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 900 mii de euro, cu 550 de euro mai mult decât era cotat la startul acestui sezon.

 

Citește și...