Ofertă din Bundesliga pentru Andrei Chindriș: „Fortuna Dusseldorf se interesează de el!”

Autor:
Publicat: 02/06/2020 | 11:49
Ofertă din Bundesliga pentru Andrei Chindriș: „Fortuna Dusseldorf se interesează de el!”

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani susține că gruparea aflată pe locul 16 în Bundesliga, Fortuna Dusseldorf, este interesată de serviciile internaționalului de tineret al moldovenilor, Andrei Chindriș.

„Pentru Andrei Chindriș se discută în continuare legat de un transfer în străinătate. Avem negocieri cu impresarii: unul spune așa, altul spune așa. Nu am ofertă concretă, dar discut cu mai mulți impresari. Fortuna Dusseldorf se interesează de el. Am văzut ultimul lor meci și au nevoie de cineva în apărare. Copilul este deștept. Vorbește engleză și spaniolă, nu este problemă să învețe germana. Și-a luat Bacalaureatul și poate merge la facultate, dacă nu pleacă afară. Este băiat deștept… El nu e din ăsta care să plece din Dacie în BMW și fără liceu terminat”, a declarat Valeriu Iftime la Digi Sport.

După ce negocierile cu Gigi Becali, finanțatorul FCSB, pentru transferul lui Chindriș au intrat în impas, Valeriu Iftime a susținut permanent că are oferte din străinătate pentru internaționalul de tineret al moldovenilor. Dacă săptămânile trecute avansa ideea unui transfer în La Liga la Valencia sau în Grecia la PAOK, acum finanțatorul moldovenilor susține că de Chindriș s-au interest nemții de la Fortuna Dusseldorf.

Recent, Adrian Mutu, selecționerul reprezentativei de tineret a României, a declarat că Andrei Chindirș, jucător cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 900 mii de euro, va deveni unul din „stâlpii” primei reprezentative.

Adrian Mutu consideră că fundașul cu cinci selecții la reprezentativa U21 are un mare potențial de creștere în joc și e de părere că fotbalistul va fi luat în calcul pentru naționala mare.

„E un interes justificat, Chindriș a făcut un sezon bun la FC Botoșani, iar evoluțiile lui s-au reflectat în victoriile echipei, care a avut un parcurs bun. În viitor, Chindriș va deveni un jucător de bază al naționalei mari. Gigi Becali se gândește la viitorul echipei sale, cred că interesul lui e foarte justificat”, a declarat Adrian Mutu.