Ofertă uriaşă pentru Benzar: ”Mi-au dat cinci milioane de euro, eu am cerut…”

Publicat: 14/11/2017 | 01:08
Ofertă uriaşă pentru Benzar: ”Mi-au dat cinci milioane de euro, eu am cerut…”

Gigi Becali a dezvăluit că Romario Benzar a avut o ofertă de cinci milioane de euro de la o echipă din Anglia, dar el a cerut cu două mai mult.

„Au venit nişte conducători şi mi-au zis că ei sunt din Anglia, dar nu pot lua jucători de la Viitorul. Mai bine să dea cinci milioane, dar să-i ia de la Steaua, decât să ia de la Viitorul pe 800.000. E nebună lumea!

E o chestie pe care n-am vrut să o spun. Am avut ofertă pentru Benzar, mi-au dat cinci milioane de euro, dar am cerut şapte. N-am vrut să spun ca să nu ştie că Benzar că a avut ofertă”, a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

„Nu mai am ce să iau de la Dinamo. Puteam să-l iau pe Costache. Mi-a fost oferit cu o zi înainte de a merge la CFR cu 700.000. Oamenii mei nu l-au vrut. Eu cred în el. Pe Mailat nu mi l-a furat CFR. Dacă eu vreau pe cineva, îl pot lua. Singurul român care poate concura cu mine financiar e Ţiriac.

Am stat două ore cu impresarii lui Mailat, voiau 100.000 de euro. Dar eu nu cred în el, chiar dacă oamenii mei îl voiau. Pe Moruţan îl vreau eu. Nu îl poate lua CFR-ul. Pentru că nu are cum. Dacă îl vrea Becali, nu îl poate lua nimeni. CFR-ul vrea să calce pe urmele mele. Grâul s-a cules! Ce a fost bun am luat eu, Florinel Coman, Nedelcu şi Man. Sunt perle. Şi Moruţan cred”, a mai zis Becali.

Citește și...