Omul care a generat cea mai ampla interventie a politiei impotriva lumii interlope vrea cu orice pret sa iasa din inchisoare!

Publicat: 22/10/2013 | 00:47
Omul care a generat cea mai ampla interventie a politiei impotriva lumii interlope vrea cu orice pret sa iasa din inchisoare!

Mihai Bucurenciu, cel care a generat in 2000 operatiunea "Luna", o ampla interventie a politiei impotriva lumii interlope, dupa ce a reclamat ca i s-au furat din masina aproape 500.000 de dolari, incearca sa iasa din inchisoare.
 

Acuzat de sechestrare, Mihai Bucurenciu a fost condamnat la zece ani de inchisoare dupa un proces care a durat mai multi ani si a fost incarcerat la sfarsitul anului trecut, iar patru luni mai tarziu a introdus in instanta o cerere de rejudecare.
Barbatul spera sa i se admita cererea si sa obtina o pedeapsa mai mica, insa magistratii nu au fost de aceeasi parere si i-au respins in vara solicitarea. Nemultumit, Bucurenciu a atacat decizia la instanta superioara, iar  magistratii ar urma sa decida miercuri  daca cazul se va rejudeca.

Mihai Bucurenciu

In anul 2000, Valentin Raducan a reclamat la politie ca a fost rapit timp de o luna de un grup de persoane, printre care se afla si Mihai Bucurenciu, care l-a acuzat ca i-a furat banii din portbagajul masinii. Rapitorii l-au tinut sechestrat pe Raducan in diferite imobile din Capitala, iar dupa un timp l-ar fi transportat intr-o casa de vacanta din Breaza, de unde barbatul a reusit sa fuga. El le-a declarat politistilor ca rapitorii l-au torturat fizic si psihic. Mihai Bucurenciu a fost acuzat de sechestrare si a plecat la scurt timp din Romania si a fost dat in urmarire generala.(B.G.)
 

Citește și...