Operațiune de salvare în Dâmbovița! Un copil de 3 ani a căzut într-un puț, iar bunicul său s-a prăbușit peste el când a încercat să îl scoată singur

Autor: Maya Radu
Publicat: 03/09/2019 | 20:06

Operațiune de salvare contracronometru într-o localitate din județul Dâmbovița! Un copil de 3 ani a căzut într-un puț, iar bunicul său s-a prăbușit peste el când a încercat să îl scoată singur. Pompierii chemați de urgență au făcut eforturi uriașe ca să îi scoată cât mai repede la suprafață.

Un copil de 3 ani a căzut într-un puț, iar bunicul său s-a prăbușit peste el când a încercat să îl scoată singur

Misiune incununată cu succes pentru pompierii damboviteni! Un copil si bunicul sau au fost salvati miraculos dintr-un put in care au cazut. Potrivit primelor informatii, nepotul a cazut, iar bunicul a incercat sa-l scoata si a ramas si el captiv. Incidentul s-a petrecut in satul Matraca din comuna Ulmi, judetul Dambovita.

Putul avea un diametrul de aproape 60 cm si adancime 10 m. La locul evenimentului s-au deplasat 3 autospeciale, un echipaj SMURD si doua ambulanțe SAJ. Ajunși la locul intervenției salvatorii au constatat că cele doua persoane sunt constiente si se poate comunica cu acestea. Pompierii au reușit să scoată prima data minorul de 3 ani și imediat după acesta și adultul, bunicul copilului, de 59 de ani. Cele două persoane au fost transportate la spital. Politistii fac cercetari pentru stabili cum au ajuns cei doi in fantana.

Citește și...