Oribil! Cum arată Florin Pastramă și Brigitte după ce și-au făcut implant de păr

Publicat: 23/06/2019 | 13:23

Florin Pastramă și Brigitte Sfăt se pregătescu de nuntă și, logic, vor să arate absolut perfect. Motiv pentru care cuplul a apelat la medicii esteticieni.

Florin Pastramă și-a făcut implant de păr, iar Brigitte Sfăt era nemulțumită de sprâncene. Cei doi au mers în Turcia pentru a-și face ultimele ajustări.

Puși pe glume, Florin i-a sugerat doctorului să-i facă buzele mai mici lui Brigitte, iar ea, dupa ce l-a văzut ras complet, aproape ca a început să plângă și a zis că nu mai vrea să facă nicio nuntă.

Din FERMA am probleme cu părul și Brigitte mi-a zis că vrea să nu mai am problemele astea. O să ne operăm amândoi în același timp” a declarat Florin Pastramă.

Mereu când îl spăl pe cap îi cad câte 100 – 200 de fire de păr. Sună pe altcineva să vină să te spele pe cap, pe Otniela. Îți dau numărul de telefon?”, i-a transmis Brigitte.

Glumele între ei au continuat și atunci când au ajuns la doctor.

Florin: „Hai să facem ceva la buze, să le facem puțin mai mici!

Brigitte: „Nu pot să te văd așa. Arăți oribil! Îmi vine să plâng!

Peste tot eu sunt șeful. Ultimul cuvânt în casă eu îl am. La mine căsătoria nu e o joacă, pentru mine este pentru prima și ultima dată. Ne străduim să rămână însărcinată, e greu cu Brigitte, vrea de 3 ori pe zi, eu nu pot. Ea e foarte geloasă, dar nu îmi caută în telefon. Avem amândoi aceeași parolă și nu avem nimic de ascuns”, a mai spus Florin Pastramă.

Citește și...