Padbol, sportul spectacol care câștigă tot mai mult teren și în România

Publicat: 02/09/2020 | 09:54
Padbol, sportul spectacol care câștigă tot mai mult teren și în România

Padbol, sportul modern care preia elemente din fotbal, tenis, padel și squash și practicat la nivel internațional, prinde tot mai mult teren și în România, câștigând noi și noi adepți.

Astfel, în weekend-ul recent încheiat, baza sportivă Greenfield Club din Bârlad a găzduit timp de trei zile Turneul Moldovei la Padbol, a doua etapă a Romanian Padbol Tour 2020, la care au participat 16 echipe din Bârlad, Craiova, București, Giurgiu, Cugir, Galați, Târgoviște și Sighișoara.

Competiția s-a încheiat cu victoria echipei Padbol Complexul Sportiv Național „Lia Manoliu” București, formată din Vasile Rafel, Vasile Cristi și Gheorghe Maur, pe locul doi clasându-se echipa Flux Arena Craiova, cu Olivian Surugiu, Victor Popescu și Laurențiu Dinuică în componență. Podiumul a fost completat de echipa Padbol Arena Bucuresti, compusă din Gabriel Deaconescu și Constantin Voicu, care a ocupat poziția a treia. Și aici, la fel ca și la prima etapă a Romanian Padbol Tour, organizată la Craiova, cei mai buni sportivi și cele mai valoroase echipe au fost recompensate de Alexandrion Group prin Fundația Alexandrion.

Urmare și a premiilor oferite, participarea a crescut considerabil la etapa din Bârlad, numărul orașelor implicate, practic, dublându-se.