Panica intr-un mall din Capitala. Toata lumea s-a speriat cand l-au vazut pe „Mike Tyson” de Romania!

Publicat: 24/11/2015 | 15:55

Moda tatuajelor "infioratoare" a revenit, la ceva timp de cand a fost lansata de celebrul boxeur Mike Tyson! Barbatul din imagine l-a "copiat" si s-a afisat asa, la mall!

Clientii unui local situat intr-un mall din Capitala au fost inspaimantati, in acest weekend, de un barbat cu un aspect deosebit de fioros. Chiar daca barbatul a fost pasnic si nimic din comportamentul sau nu ar fi lasat sa se creada ca ar recurge la acte de violenta, un lucru aparte la infatisarea lui i-a facut pe oameni sa-l ocoleasca!

mike tyson blur

Este vorba de un tatuaj, pe fata, pe obraz si de-a lungul ochiului, pe lateral, foarte asemanator cu cel al celebrului pugilist Mike Tyson. Singura diferenta fata de cel pe care il poarta cu mandrie celebritatea americana este ca cel al lui Tyson este pe partea stanga, iar „clona” lui l-a pus pe dreapta.

mike tyson blur

S-a tatuat ca sa bage lumea in sperieti!

Celebrul pugilist a recunoscut de altfel, ca a recurs la acest tatuaj pentru a baga lumea in sperieti. Nu doar ca ii placea la nebunie, asa dupa cum spune Mike intr-un interviu televizat, ba chiar acesta are scopul de a soca.

„Arat de parca inca sunt in stare sa te bat, nu?”, spunea mai in gluma, mai in serios, fostul campion mondial din box.

(Gabriel Constantinescu)

Citește și...