Paparazzii CANCAN.ro au fost martori la intreaga scena. Agitatie ca-n filme la un pranz intre seful Senatului si un turc!

Publicat: 12/02/2016 | 23:53

Plecat cu cântec din PNL şi încercând să pună noul său partid, ALDE, pe harta politică românească, Călin Popescu Tăriceanu nu se dă în lături de la nici o prietenie la nivel înalt. Astăzi a mâncat în nordul capitalei cu un înalt diplomat turc.

E preşedintele Americii? E Putin? Nu, sunt Tăriceanu cu Volkan

Agitaţie mare lângă restaurantul Mercado, dintr-o zonă de fiţe a Bucureştiului, astăzi în jurul orei 15. Era plin de SPP-işti şi badigarzi de ziceai că au ieşit la prânz Obama cu regina Angliei. Când colo, erau doar Călin Popescu Tăriceanu şi Volkan Bozkir, ministrul afacerilor externe din Turcia.

Singura motivaţie pentru excesul de pază şi protecţie din zonă poate fi reprezentată de faptul că restaurantul aparţine, din informaţiile noastre, unor evrei. Şi se ştie deja că între evrei şi musulmani nu sunt relaţii tocmai bune, iar când intervine şi un român, să mai pună nişte paie pe foc, e şi mai periculos.

 

Calin Popescu Tariceanu a fost bine pazit la intalnirea de la restaurant
Calin Popescu Tariceanu a fost bine pazit la intalnirea de la restaurant

Tăriceanu e fan vechi Turcia

Nu este prima oară când preşedintele Senatului dă dovadă de o relaţie strânsă cu ”fraţii” turci. În vara trecută, Tăriceanu l-a vizitat la Istanbul pe prietenul şi noul partener politic Victor Ponta, unde acesta fusese operat la genunchi. Pe cei doi îi unea nu doar funcţia de premier pe care ambii au ocupat-o şi pasiunea pentru Turcia, ci şi o înclinaţie bizară şi nesănătoasă înspre distrugerea genunchilor (Tăriceanu a suferit un accident de motocicletă în 2006 în urma căruia a trecut printr-o intervenţie chirurgicală complicată la genunchi, în Franţa).

Turcul e responsabil cu introducerea ţării sale în UE

Este posibil ca Volkan Bozkir să-i fi cerut sfaturi fostului premier referitoare la relaţia pe care ar trebui s-o aibă cu ”tătucii” europeni de la Bruxelles. Asta pentru că Volkan Bozkir este ministrul afacerilor externe din Turcia şi negociator şef cu UE pentru accederea Turciei în Uniune. Dar ştiţi cum e, până să te integrezi în UE, merge să integrezi un kebab în organism cu fraţii români de la Bucureşti.

Maria Apostol