Părăsit de amanta blondă, fostul primar al Iaşului a ajuns la mâna celor care-i erau subalterni. Mărturii exclusive din instanţă

Publicat: 13/06/2017 | 19:01

Apăsat de griji şi cu un mic început de burtă, fostul primar al Iaşului, Gheorghe Nichita a venit marţi la Tribunal, acolo unde şi-a susţinut cauza în mega-scandalul spionării amantei, Adina Samson. Gheorghe Nichita este judecat la Iaşi pentru că a pus poliţiştii locali plătiţi din bani publici să-i urmărească amanta, iar speranţa unei eventuale achitări se leagă de declaraţiile pe care funcţionarii le dau în instanţă. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă mărturii explozive făcute în faţa magistraţilor. (CITEŞTE ŞI: ”Bombă” în lumea bună a Iaşului. Iubita secretă a primarului e însărcinată!)

Marţi, doi dintre poliţiştii locali care acum câţiva ani erau la cheremul primarului-amorez au dat mărturii în instanţă, iar veştile nu au fost prea bune pentru Nichita. Ambii funcţionari au recunoscut că, în timpul serviciului, o supravegheau pe amanta primarului.

„În toamna anului 2014 am aflat că Adina Samson este prietenă foarte bună cu Nichita Gheorghe. Tot atunci l-am întrebat pe Hliboceanu Liviu, care mi-a confirmat că sunt prieteni şi că suntem trei persoane care urmăresc această persoană. Din ceea ce am înţeles eu, Nichita Gheorghe îl suna pe Hliboceanu unde se află Adina Samson în anumite perioade”, a declarat, cu mâna pe Biblie, poliţistul local Nicuşor Bălteanu. (VEZI AICI: Dialog halucinant între GHEORGHE NICHITA, fostul primar al Iaşului, şi o tânără de pe Facebook! “Gigi, bea ceva bun, f**e ceva bun, lasă-i să se înece!”)

Poliţistul a mai spus că şi-a dat seama că ceea ce face nu este bine din punct de vedere profesional, însă nu şi-a pus semne de întrebare. “Nu i-am reproşat acest lucru inculpatului Hliboceanu Liviu (şeful Poliţiei Locale)”, a mai spus Bălteanu.

Un alt poliţist audiat marţi, Ciprian Felix Alexandrescu, a precizat că operaţiunile de filaj aveau loc „preponderent când eram în timpul serviciului, însă nu au fost afectate activităţile de serviciu”. (NU RATA: Cine este de fapt spionul contractat de primarul Nichita pentru a-i fila iubita! “Voiau să vadă dacă scârţâie patul”)

Nichita a fost trimis în judecată de DNA în acest caz în 2015. În rechizitoriu se arată că primarul Iaşului a făcut o pasiune pentru Adina Samson, pe care o urmărea prin intermediul poliţiştilor locali şi a detectivilor prin tot oraşul, dar şi în vacanţele din ţară sau străinătate.

După ce a fost arestat, Adina Samson a plecat din ţară şi s-a căsătorit în Germania, au precizat surse din anturajul său, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.
Gheorghe Nichita a candidat pentru un post de deputat la ultimele alegeri, însă a pierdut într-un mod ruşinos. El mai este judecat într-un alt dosar, pentru luare de mită.

CRISTI SANDU

Citește și...