Parerea antrenorului Ganea despre tehnicianul Rednic! “Nu este foarte bun, dar…” Continuarea e fabuloasa!

Publicat: 08/05/2015 | 15:32
Parerea antrenorului Ganea despre tehnicianul Rednic! “Nu este foarte bun, dar…” Continuarea e fabuloasa!

Ionel Ganea a fost plastic atunci cand a trebuit sa comenteze numirea fostului lui antrenor la Dinamo. Tehnicianul de la Calarasi a spus ca: “Rednic nu este un antrenor foarte bun, dar este destul de bun”. “Ganezul” a si explicat jocul de cuvinte!

Dinamo a schimbat din nou randurile, atat in conducere, cat si pe banca. Astfel, Ionut Negoita i-a scos din joc pe Daniel Stanciu si Flavius Stoican, iar in locul lor au venit Dinu Gheorghe si Mircea Rednic.

Ionel Ganea, fost jucator, antrenor si manager la formatia din “Stefan cel Mare” si un fan declarat al “cainilor” a comentat rocada de la formatia sa de suflet, mai ales ca in trecut a lucrat atat cu “Puriul”, cat si cu “Vama”.

Ionel Ganea

Plastic, actualul tehnician de la Calarasi si-a spus punctul de vedere despre Rednic.

“Mie, Rednic mi se pare un antrenor nu foarte bun, dar un antrenor destul de bun. Exact asa e, asta este Rednic: Un antrenor nu foarte bun, dar destul de bun. Asta pentru ca el este in functie de conducatori. La un moment dat , la Petrolul, facea niste apropouri, niste declaratii, cum ca ii trebuie si niste conducatori. Acum eu nu stiu pentru ce ii trebuie, la ce facea referire. El a spus, nu eu. Uite ca are si conducator. La el e simplu: atunci cand a avut echipa… a avut si rezultate. Totusi, daca era foarte bun mentinea Petrolul in lupta pentru titlu. E parerea mea, fie ca se supara, fie ca nu se supara. La Dinamo, in 2007, la ultimul titlu, aveam o echipa foarte buna”, a declarat Ionel Ganea pentru CANCAN.ro.

Ionel Ganea

 

 

CITESTE SI:

Ionel Ganea rupe tacerea! Fostul antrenor nu l-a iertat pe Valerii Moraru: “Un expulzat, un micinos si un om fara cuvant!”

Zi importanta pentru Ionel Ganea. “Te iubesc!” Cui i-a spus fostul antrenor al Rapidului acest lucru!

 

“Ganezu” a preluat o echipa din liga a treia

Fostul golgheter al Ligii 1 si-a gasit echipa, iar de luna trecuta a preluat formatia Dunarea Calarasi, echipa care evolueaza in esalonul al treilea. Ganea are ca obiectiv promovarea in liga a doua.
 

Ion Margarit

Citește și...